• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pionir pod opsadom, a navijači ne smiju da budu na meču: Cijela Evropa gleda dramu u Beogradu, zakuvalo se!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Pionir" je već pod opsadom, da li će navijača biti vidjećemo...

 Navijači Makabija u Beogradu Izvor: X/Printscreen/BN Sports

Nastavlja da se diže temperatura pred mečeve Makabija i Panatinaikosa u Beogradu! Nakon dva meča u Atini u četvrfinalu Evrolige sada je 1:1 u seriji, a trener "zelenih" Ergin Ataman i prvi čovjek kluba Dimitris Janakopulos su bili bijesni zbog suđenja u tim mečevima i zbog toga su kažnjeni. 

Nakon toga se Dimitris Janakopulos opet javio i otkrio da je čuo da će na meču prisustvovati oko 2.000 navijača Makabija i da se nada da to nije istina. Sada su na internetu isplivale slike i videi na kojima se vidi kako su satima pred meč navijači Makabija okupirali pozicije oko "Pionira" i kako pokušavaju da nađu svoje mjesto u hali "Aleksandar Nikolić". 

Kako je Janakopulos rekao kada je dozvoljeno Makabiju da igra u Srbiji zbog rata koji vode Izrael i Palestina tada je jedan od uslova bio da na mečevima u Beogradu ne bude publike. Grk je pominjao broj od 2.000 najavljenih navijača, a evo kako su navijači Makabija izgledali pred duel u Beogradu. 

"Jedno pitanje za Evroligu. Prije tri-četiri mjeseca na sastanku Evrolige u Istanbulu kada je bilo glasanje da li će Makabiju biti dozvoljeno da igra u Evroligi zbog svega što se dešava na toj teritoriji, Makabi je obećao da će sve utakmice biti iza zatvorenih vrata. Sada odjednom čitam da će biti 2.000 navijača!? Nadam se da je to sr**e i da će Evroliga uraditi sve što je u njenoj moći da Evroliga počne u okolnostima koje su i dogovorene na sastanku Evrolige. A svi smo glasali da Makabi igra, iako to nije bio slučaj sa CSKA. Nadam se da će Evroliga uraditi pravu stvar", rekao je u svom obraćanju ovom prilikom Dimitris Janakopulos.

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC