• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije kraj u Beogradu: Panatinaikos pobijedio u Pioniru, Makabi mora nazad u "pakao" po Fajnal-for

Panatinaikos je pobijedio Makabi u gostima i zakazao "majstoricu" za plasman n Fajnal-for Evrolige.

 Panatinaikos pobijedio Makabi igraće se majstorica Izvor: MN PRESS

Panatinaikos je pobijedio na gostovanju Makabiju u Beogradu 95:88 i zakazao "majstoricu" za plasman na Fajnal-for za sljedeću nedjelju. U utakmici u kojoj su se timovi dvocifeni broj puta smjenjivali u vođstvu, odlučila je serija gostiju 6:0 u poslednja tri minuta, poenima Slukasa i Lesora sa linije penala, uz Slukasovu daleku dvojku, za vođstvo 93:88.

Tim rezultatom ekipa Ergina Atamana dočekala je poslednji minut sa mirnom prednošću, a šut Tamira Blata za tri poena nije bio precizan, pa su sa njim nestale i šanse "Ponosa Izraela" da u Srbiji izbori plasman na završni turnir. Za to će morati da ode u legendarnu halu OAKA, gde ga čeka više od 18.000 navijača Panatinaikosa.

U prisustvu Željka Obradovića, Partizanovog trenera i petostrukog prvaka Evrope sa Panatinaikosom, "zeleni" su u utakmici sezone bili pravi i predvodili su ih fenomenalni Kendrik Nan sa 27 poena (3/7 za tri poena) i Slukas sa 20, uz šest asistencija i osam skokova. Matijas Lesor takođe je odigrao sjajno sa 17 poena, uz četiri blokirana šuta i sedam skokova.

U Makabiju je Lorenzo Braun ubacio 17 poena, ali sa saigračima nije uspio da završi seriju u glavnom gradu Srbije, na oproštaju "Ponosa Izraela" od Beograda za ovu sezonu u Evroligi.

Ranije u četvrtak, Olimpijakos je deklasirao Barselonu u Pireju i takođe zakazao "majstoricu" i u toj seriji. Utakmica odluke biće odigrana u dvorani "Palau Blaugrana" sljedeće nedelje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC