• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović pao na koljena nasred meča! Pobjesnio na svoje igrače: Sjetite se Partizana, Ljulja i Pantera!

Autor Dragan Šutvić

Saša Obradović je vrlo burno proživio meč Monaka i Fenerbahčea.

 Fenerbahče Monako izjava Saše Obradovića  Izvor: X/@vuckele11/Printscreen

Nije lako bilo Saši Obradoviću u Istanbulu, iako je pobijedio! U pravoj "tuči" na terenu pobijedio je Monako 65:62 i uspio da izbori posljednji meč serije u kneževini, a trener francuskog kluba je pao na koljena!

Vidjeli smo da je tokom jedne akcije, kada je njegov tim propustio da ode na pet poena prednosti, bio toliko očajan da je bukvalno pao na parket! Ipak, na kraju je odbrana njegove ekipe bila dovoljno dobra da neutrališe to što napad nije najbolje funkcionisao i prošao je Monako dalje. 

Nažalost ova utakmica je ostala zapamćena mnogo više po upadu navijača na teren i situaciji kada su se igrači Monaka ponijeli ne baš sportski. Umjesto da odmah odu u svlačionicu oni su krenuli da slave pred turskim navijačima, što se Obradoviću nije svidjelo. 

"Bez obzira na to da li smo dobili utakmicu, trebalo je da se vratimo u našu svlačionicu. Neko može nešto da baci, ali vi morate da se distancirate. Treba da odete i ne obazirete se na to. Mogu da kažem da sam ja u prošlosti bio prvi koji je kretao da se fizički obračuna. Ali, sada sam pametniji i rekao sam: 'Odlazi'. Da ne bi bilo prošlogodišnjeg iskustva sa Partizanom, Panterom i Ljuljom", rekao je Obradović poslije meča. Pogledajte kako je pao na koljena tokom meča: 

"Bili smo mnogo mudriji, dijelili lopte, defanzivno smo takođe bili pametniji, konstatni smo bili čitav meč. Dozvolili smo da izuzetno ofanzivan tim kakav je Fener, ofanzivno orijentisan, postigne malo preko šezdeset poena. Odradili smo sjajan posao u odbrani. Svi igrači koji su bili u igri su doprinijeli, neko u odbrani, neko u napadu. Mislim, sjajno je biti trener ovog tima danas... Malo promjena u sastavu donijelo nam je puno koristi. Znao sam da će biti ovakav meč, pripremili smo se za ovo, apsolutno smo zaslužili pobjedu. Slijedi peti meč, sve je otvoreno", rekao je o samom meču Saša Obradović. 

Navijači Fenerbahčea su nakon poraza i poslije proslave Džereda Blosongejma i igrača Monaka upali na teren, pa su jedva košarkaši uspjeli da odu u svlačionicu. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC