• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sječa u Real Madridu zbog poraza u finalu! Odlaze bar četvorica nosilaca, aktivirane dvije bombe!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Real Madrid sprema potpuno novi tim za narednu sezonu Evrolige.

 Real Madrid mijenja ekipu poslije poraza u finalu Evrolige Izvor: HALIL SAGIRKAYA / AFP / Profimedia

Real Madrid je čitave sezone bio najbolji tim Evrolige, doživio je samo šest poraza, ali kada je bilo najvažnije - zakazao je. Ništa nisu mogli da pogode Ljulj, Hezonja, Rodrigez i Musa, ne pamti se slabija partija Tavareša, a kao posljedica svega toga došao je i poraz od Panatinaikosa, na kraju više nego ubjedljiv 95:80.

Zbog svega toga, Real Madrid sprema se da pritisne dugme "reset" i već nekoliko minuta poslije poraza počele su da stižu vijesti o tome da se sprema velika rekonstrukcija. Već znamo da se Rudi Fernandez penzioniše, da je Valter Tavareš dugo u pregovorima sa Dubaijem, ali to je samo početak - Real Madrid naredne sezone najvjerovatnije neće ni ličiti na ekipu koja se ove sezone borila u Berlinu za evropski trofej.

Vensan Poarje ne želi više da bude rezerva i karijeru nastavlja u Efesu sa kojim je dogovorio dvogodišnju saradnju, dok se vjeruje i da će Mario Hezonja napustiti klub, takođe jer je nezadovoljan statusom. Prosto, ne osjeća da mu klub previše vjeruje, zbog čega već mjesecima unazad stižu informacije o njegovoj selidbi, najvjerovatnije u Panatinaikos.

Ali, uporedo sa odlascima, Real Madrid sprema i ozbiljna pojačanja. Tako je navodno već dogovoren dolazak Usmana Garube iz Hjustona, koji se vraća u klub u kome je i ponikao prije odlaska u NBA ligu, dok takođe dolazi i Ksavijer Rejtan-Mejs iz Jeniseja. U pitanju je košarkaš koji je prošle sezone "eksplodirao" u VTB ligi i prosječno je bilježio 25,4 poena, 4,2 skoka i 4,5 asistencija i to mu je najbolja godina u karijeri.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC