• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Plačem svaki dan!" Olga je poslala kući, Amerikanka se slomila i ispričala sve!

Autor mondo.rs

Danijel Kolins igra tenis karijere, ali to nije dovoljno za sreću.

 Danijel Kolins problemi sa mentalnim zdravljem Izvor: Profimedia/IMAGO

Olga Danilović napravila je rezultat karijere na grend slemovima na ovogodišnjem Rolan Garosu, gdje je stigla do četvrtog kola. U trećem kolu je savladala desetu teniserku svijeta Danijel Kolins, koja je u Pariz došla u strašnoj formi. Kolins će se povući na kraju sezone, a sada je poslije odlaska iz Pariza u emotivnoj ispovijesti priznala da se muči sa mentalim zdravljem. 

Finalistkinja Australijan opena iz 2022. godine je u karijeri najviše stigla do sedmog mjesta na WTA listi, a istakla je da želi da se oprosti od tenisa sa 30 godina kako bi osnovala porodicu. 

"Nakon šest mjeseci igranja turnira skoro svake nedjelje, sada sam konačno našla vremena da se opustim i oporavim. Na početku sezone mi je cilj bio da se plasiram na Olimpijske igre. Uspjela sam da igram možda i najbolji tenis u karijeri, ali sam se takođe plašila da odem na posao i plakala sam svaki dan. Sa medijima sam pričala oko mojih problema sa zdravljem i stalno sam morala da pravdam svoj uspjeh. Stalno su me ispitivali oko povlačenja i toga što želim da imam porodicu. To je bilo zaista naporno", otkrila je Danijel Kolins.

Izvor: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO

Sada joj slijedi kratak odmor, a onda će najvjerovatnije odigrati svoj posljednji Vimbldon u karijeri. Nakon toga slijede Olimpijske igre, gdje će odigrati taj dugo željeni turnir. Osvajala je Kolinsova Fed kup, ali na Olimpijskim igrama nije nastupala.

"Ja ću paziti sebe u narednih nekoliko dana. Osjećam se veroma srećno što konačno mogu da se bavim nekim od svojih omiljenih aktivnosti, što mogu da se ponovo igram sa psom.. Vratiću se svježija i jača za sezonu na travi", rekla je ona.

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC