• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olga Danilović: "Uživam u ovoj patnji!" Napravila dvije senzacije, zaplakala u Parizu, pa se oglasila!

Autor Dragan Šutvić

Nakon pobjede u trećem kolu Rolan Garosa, Olga Danilović pričala o svemu u Parizu.

 Olga Danilović nakon plasmana u četvrto kolo Rolan Garosa  Izvor: CAROLINE BLUMBERG/EPA

Olga Danilović napravila je nevjerovatan preokret u trećem kolu Rolan Garosa, gdje je prvo pobijedila hrvatsku igračicu Donu Vekić nakon velike borbe u tri seta, a zatim zaplakala pred publikom u Parizu zbgo nakupljenih emocija! Olga je odigrala jedan od najvažnijih mečeva karijere samo dan nakon što je eliminisala 10. teniserku na planeti Danijel Kolins, pa ne čudi što je jedva kontrolisala emocije!

Čim je prestala da plače, Olga Danilović je na samom terenu dala izjavu o dešavanjima na meču. Prokomentarisala je da ne zna kako je uspjela da pobijedi, ali voli Pariz u kojem tradicionalno bileži najbolje rezultate i najveće pobjede.

Ne znam šta da kažem. Hvala vam, svima hvala na podršci. Užijvam, ne znam kako sam dobila ovaj meč. Ne znam, ne znam… Hvala svima, vrijeme je bilo loše. Vi ste teniska zemlja. Hvala vam. Volim da igram ovdje, igrala sam treće kolo i prošle godine. Volim šljaku, volim Pariz. Mnogo mi znači”, rekla je Olga Danilović nakon što je skupila suze koje su krenule poslije pobjede.

Osvrnula se srpska teniserka i na raspored koji joj nije išao na ruku - završila je meč protiv Kolins oko 19 časova u četvrtak, a odmah sutradan u ranijem popodnevnim satima bila na terenu.

"Vidjela sam raspored, zavrsila sam meč kasno. Jedva sam zaspala. Radim za ovakve momente. Uživam u patnji jer je tenis na neki način patnja”, dodala je Srpkinja!

Protivnica u narednom kolu Rolan Garosa Olgi Danilović biće bolja iz duela Markete Vodndroušove i Koi Pake. Češka teniserka važi za jednu od najvećih favoritkinja na turniru, pa i u tom meču koji će se igrati kasnije u toku dana, ali ne treba zaboraviti da je ona najbolje rezultate u karijeri bilježila na travi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC