• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK NA ROLAN GAROSU - OLGA NAPRAVILA ČUDO: Bila na pragu poraza, pa podsjetila Amere ko je Danilović!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Olga Danilović se borila, bila nadomak velikog poraza, ali je na kraju ipak uspjela da prođe dalje i napravi iznenađenje na Rolan Garosu!

 Olga Danilović Izvor: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

Borila se Olga Danilović, bila na korak od toga da ispadne, ali nije odustajala. Na kraju je uspjela da iznenadi Amerikancu Danijel Kolins, bilo je 6:7, 7:5, 6.4 za Danilovićevu protiv 10. teniserke na VTA listi. Na kraju smo čekali više od dva i po sata igre, kao i još vremena zbog prekida zbog kiše, ali vrijedilo je. 

U prvom setu, koji je prekidan zbog kiše, zaista nije bilo šanse za brejk sa bilo koje strane, pa smo otišli u taj-brejk. Da je tu uspjela više ko zna šta bi se desilo, a ovako poslije 7:3 Kolins povela i ušli smo u jedan za ženske standarde maratonski meč. Djelovalo je ipak da će Olga uspjeti da pomrsi račune rivalki kada je poslije izgubljenog gema na svoj servis povezala dva brejka i povela 3:1. Ipak tada se njena igra raspala, izgubila je naredna četiri gema, od toga dva na svoj servis i kada je djelovalo da je poklonila pobjedu rivalki vratila je brejk i stigla na 5:5, pa čak i povela. Na kraju je preokrenula i dobila sa 7:5 pa smo otišli u treći set.

Tu je poslije nekog vremena morala Danijel Kolins da traži medicinski tajm-aut, imala je nekih problema sa vratom, ali je uspijevala da se drži u meču. Ipak Olga je uspjela da u posljednjem gemu meča napravi brejk i prošla je u treće kolo, izjednačivši rezultat iz prošle sezone. 

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC