• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska zastava i francuska zemlja, ovako je Olga proslavila trijumf! Šokirala na Rolan Garosu, pa viknula: Gdje su moji?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Olga Danilović je napravila vjerovatno najveću senzaciju na ovogodišnjem Rolan Garosu, a to je znala i da proslavi. /Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića/

 Olga Danilović pobijedila Danijel Kolins Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Kakva Olga, strašna Olga! Srpska teniserka došla je na Rolan Garos kroz kvalifikacije u kojima je savladala Todoni, Birel i Šarmu, a onda je rutinski dobila Martu Trevizan iz Italije u prvom kolu. Svi su je otpisali pred drugo kolo i meč sa Danijel Kolins, trenutno desetom teniserkom svijeta. Svi, osim jedine bitne u toj priči - same Olge Danilović! 

Sjajna srpska teniserka je poslije dva i po sata tenisa, prekida zbog kiše, medicinskog tajm-auta svoje protivnice, dva preokreta u drugom setu i drame u trećem uspjela da pobijedi favorizovanu Amerikanku, a prvi detalj koji se vidio poslije posljednjeg poena je srpska zastava odmah iza Olge koja je pogledala ka nebu! 

Zatim je pala na šljaku i proslavila veliku pobjedu, jednu od onih koje mogu da naprave razliku i pokrenu teniserku da preokrene svoju karijeru. Djelovalo je da je i ona bila malo šokirana svojom igrom, a evo kako je to izgledalo iz prve ruke:

"Gdje su moji?", moglo je da se čuje od Olge koja je naravno odmah potražila svoj tim kako bi se sa njima izgrlila i proslavila pobjedu, a onda su je srpski navijači, pristigli nakon kraja Novakovog meča protiv Roberta Karbaljesa Baene opsjedali! Željeli su da je pozdrave, da se slikaju, da joj čestitaju, a ona je imala strpljenja za svakoga.

Sada je uspjela ono što nije u Madridu kada je servirala za pobjedu i izgubila. Sljedeća stanica je treće kolo i udel sa Donom Vekić. Da li protiv Hrvatice može kao protiv Amerikanke? Nadamo se!

(MONDO, N.L. N.S)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC