• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olga servira osvetu Amerikanki! Kad pročita šta je ona rekla, dobiće još veći motiv u Parizu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Olga Danilović igraće meč drugog kola u Parizu protiv Danijel Kolins, a u Madridu su već priredile spektakl. /Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića./

 Olga Danilović igra protiv Danijel Kolins na Rolan Garosu Izvor: MONDO

Olga Danilović sprema revanš za Danijel Kolins. Njih dvije odgirale su krajem aprila jedan od najdramatičnijih mečeva u ženskom tenisu ove sezone. Poslije velike borbe i skoro tri sata igre u Madridu je pobjedu odnijela Amerikanka (4:6, 6:4, 7:6). Podatak da je u taj-brejku bilo 10:8 i da je Olga prije toga servirala za meč i da je spasila čak pet meč lopti dovoljno govori o trileru...

Sada je došlo vrijeme da joj odservira osvetu, kada već nije uspjela u trećem setu u Španiji, probaće to da promijeni u Francuskoj. Njih dvije igraju treći meč na stadionu "Simon Matje" koji je jedan od najljepših u samom kompleksu. Nalazi se unutar botaničke bašte, okružen je zelenilom i ima sjajnu akustiku. Početak tog duela zakazan je za oko 15 časova, mada je veliko pitanje hoće li se tada odigrati. Razlog za zabrinutost je najava o padavinama koje bi mogle da traju tokom cijelog dana. Nadaju se svi da će nebo ipak da se "osmijehne" i bar malo pomogne.

"Ona igra tenis života? Tenis života... Imala sam je na poen, kako je taj meč protiv mene odigrala... Nemam stvarno nijednu stvar da kažem za taj duel. Igra stvarno bez greške, ima odličnu sezonu iza sebe. Dobra stvar za mene je što nemam pritisak, nemam ništa da izgubim, igram dobro", rekla je Olga pred meč.

Priznala je da joj je taj poraz mnogo teško pao, tako da će sada imati i motiv više.

"Vrhunski duel zaista, dala sam 150 odsto sebe. U završnici nisam znala više ni kako mi noge rade i trče, na tih 6:6, taj-brejk... Bilo mi je veoma žao poslije, jedan od najtežih poraza. Ne žalim ni za čim, u smislu, žao mi je zbog toga što nisam pobijedila, jeste bilo grešaka, ali sam stvarno dala sve. Kada to uradiš, onda nema griže savjesti", jasna je Danilovićeva.

Njena naredna rivalka Danijel iznijela je niz pohvala na račun srpske teniserke. Mada, po njenoj izjavi djeluje da je uvjerena u svoju pobjedu i da smatra da je u Madridu meč bio neizvjesniji zbog nekih drugih stvari, ne samo Olgine igre.

"Najveći faktor, ako poredimo ta dva turnira, jeste nadmorska visina u Madridu. Nije drastično, mada pravi razliku za mnoge igrače. Pričamo o tome međusobno, moramo da pravimo prilagođavanja u igri, sa reketima, žicama. Uslovi su drugačiji, brzina terena je drugačija i očekujem potpuno drugačiji meč. Ona igra sjajan tenis i radila je neke sjajne stvari koje su me gurale do krajnjih granica i bio je pravi izazov u tom meču. Odradiću svoj domaći zadatak, pripremiću se, jer Olga zna da igra tenis na visokom nivou. Isto tako očekujem i od sebe da ću dobro da odigram", zaključila je Kolins kojoj je ova sezona posljednja u karijeri, pošto je odlučila da ode u penziju na kraju godine.

(MONDO - Nemanja Stanojčić)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC