• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković dva puta reagovao zbog Nadala! Novaku je ovo žestoko zasmetalo, ispravio je nepravdu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković morao je dva puta da reaguje zbog pitanja o Rafaelu Nadalu. Nije mu se dopao način na koji su pitanja postavljena. Od izvještača MONDA sa Rolan Garosa Nemanje Stanojčića.

 Novak Đoković o Rafaelu Nadalu Izvor: YouTube/Tennis Actu

Novak Đoković završio je, uz malo oscilacija, svoj dio posla u prvom kolu Rolan Garosa. Pobijedio je domaćeg igrača Pjera Iga Erbera sa 3:0 u setovima i prošao je u narednu rundu takmičenja. Tamo ga čeka Španac Roberto Karbaljes Baena, ali je prije svega toga glavna tema bio njegov mnogo poznatiji sunarodnik - Rafael Nadal.

Tačnije, radi se o jednom detalju koji možda (ni)ste primijetili. Morao je srpski igrač dva puta da reaguje na pitanja koja su se odnosila na Rafu. Oba puta sa pravom i sa pokazivanjem poštovanja prema kolegi i rivalu Aleksanderu Zverevu. Prvi put je reagovao u intervjuu koji je na terenu davao bivšem igraču, a sada komentatoru Fabrisu Santorou. Drugi put nešto kasnije na konferenciji za medije.

Santoro je pitanje započeo sa konstatacijom da je "Novak bio na meču Nadala u prvom kolu Rolan Garosa". Odmah je srpski igrač to prekinuo i ispravio Francuza tako što je dodao "da je to bio meč Nadala i Zvereva". Poslije toga je dao odgovor.

Izvor: YouTube/Tennis Actu

Oko pola sata kasnije je na konferenciji za medije jedan inostrani novinar učinio istu grešku. Počeo je pitanje tako što ga je pitao šta misli o Rafinom meču. "I Zverev je igrao", rekao je Nole prvo, pa je onda nastavio sa odgovorom na pitanje.

NADAL IGRA I U 2025. GODINI?

Najavio je Nadal da bi mogao da se takmiči i naredne sezone. Priznao je da nije želio nikakav omaž od Rolan Garosa ove godine i da čeka da vidi kako će se osjećati u narednoj i da li će i na kom nivou moći da se takmiči.

Baš to je bilo jedno od pitanja za Novaka, da iznese svoje mišljenje o igri velikog rivala i promjeni plana, pošto je prvobitno Španac istakao da bi 2024. trebalo da bude posljednja sezona u njegovoj karijeri.

"Igrao je mnogo bolje nego na prethodnim turnirima, na visokom nivou. Izgubio je od Zvereva u tri seta, mada je mogao da dobije drugi ili treći set, možda bi meč otišao u drugu stranu. Nije imao ni sreće sa žrijebom, jer je Aleks u sjajnoj formi i došao je ovdje sa titulom iz Rima. Bili smo na tom meču i Karlos Alkaraz, Iga Švjontek i ja, htjeli smo da osjetimo tu atmosferu, taj unikatan momenat koji može da bude njegov posljednji ovdje, mada ne liči da će tako i biti", jasan je Đoković.

(MONDO - Nemanja Stanojčić)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC