• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Možeš malo sporije da pričaš?" Šou Novaka Đokovića nakon pobjede - pomenuo je i Nadala!

Autor Dušan Ninković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković pričao na francuskom dok je Fabris Santoro uzimao izjavu.

 Đoković izjava poslije pobjede protiv Erbera  Izvor: YouTube/Tennis Actu/Screenshot

Najbolji teniser planete Novak Đoković rutinski je završio posao u prvom kolu Rolan Garosa protiv Pjer Iga Erbera, a zatim je napravio šou dok je davao intervju na francuskom. U razgovoru sa nekadašnjim teniserom Fabrisom Santoroom, Novak je uspio da nasmije publiku na stadionu, kada je bivšeg dubl partnera Nenada Zimonjića zamolio da uspori jer ne može da prati ritam!

Fabris je postavljao pitanja na francuskom, ali Novak nije dovoljno dobro razumio o čemu pričaju pošto je voditelj programa bio prebrz. Ipak, kada je Santoro usporio Đoković se odlično snašao na francuskom i u nekoliko rečenica sumirao meč protiv Erbera, a zatim pomenuo i jučerašnji okršaj Rafaela Nadala i Saše Zvereva koji je gledao sa tribina.

"Da li bi mogao malo sporije da pričaš, zbog mene, Fabris?", upitao je Novak Đoković nakon što je saslušao pitanje na francuskom i dodao: "Bilo je zadovoljstvo, iako sam igrao protiv Erbera na čijoj je strani bila publika. Jako je lijepo vratiti se ovdje, ovo je značajan teren za mene i moju karijeru. Odigrao sam ovdje mnogo velikih mečeva, prošle sezone sam osvojio trofej ovdje. Imao sam mnogo bitaka u mojoj karijeri ovdje. Morao sam da... kako se kaže? Da se penjem. Meč u večernjem programu je bio poseban za mene, drugačiji uslovi za igru, čekao sam čitav dan za meč. Ali kad izađeš ovde bude posebno. Hvala publici za ovaj ambijent."

Pjer Igo Erber je podigao nivo igre u drugom setu i do kraja susreta solidno mučio Novaka Đokovića, na šta je srpski teniser posebno obratio pažnju. 

"Nisam želio da mu dam šansu da se vrati. Pjer je jako dobro servirao, posebno na drugi servis u drugom i trećem setu. Bio sam u nezgodnim situacijama, morao sam da tražim pravu poziciju za ritern. Bilo je važno da budem koncentrisan. Da je on dobio drugi set, bila bi to drugačija atmosfera. Bio sam prisutan, odigao sam svoj najbolji tenis u tom trenutku", rekao je Đoković.

Jedna od tema razgovora bio je i ispraćaj Rafaela Nadala u penziju, pošto je čuveni Španac vjerovatno odigrao posljednji meč na Rolan Garosu u profesionalnoj karijeri.

"Imam mnogo poštovanje za Rafu i Zvereva. Oni su igrali, nije samo Rafa. To su dvojica sjajnih igrača. Možda je to Nadalov posljednji meč ovdje. Nikada nećemo zaboraviti, u budućnosti našeg sporta moramo imati poštovanje za ono što je uradio na ovom terenu. Čestitam na fantastičnoj karijeri", zaključio je Novak Đoković.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC