• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa kim Jelena Đoković gleda Novaka: Pored nje su najvažniji ljudi za uspjeh u Parizu! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Supruga najboljeg srpskog sportiste nalazi se odmah pored članova Novakovog tima.

 Sa kim Jelena Đoković gleda Novaka na Rolan Garosu  Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković u prvom kolu Rolan Garosa za protivnika ima domaćeg tenisera Pjer Iga Erbera, a meč protiv ljubimca domaće publike posmatra i njegova supruga Jelena. U njenom društvu nalazi se Karlos Gomez Erera, odnosno "Čarli", Novakov prijatelj, dugogodišnji sparing partner i član stručnog štaba u posljednjim sezonama.

Ispred nekadašnjeg španskog tenisera i Jelene Đoković sjede Novakov kum Miljan Amamović i Boris Bošnjaković, posljednji član tima koji je stigao u Pariz. Nekadašnji prvi trener u teniskom klubu "Novak" na Dorćolu priključen je ekipi kako bi Novaku Đokoviću pomogao na drugom grend slemu sezone, nakon što je postalo jasno da se neće nastaviti saradnja sa Nenadom Zimonjićem koji je bio samo prelazno rješenje. Pogledajte fotografije sa lica mjesta:

Podsjećamo, Novak Đoković je loše počeo tekuću sezonu, a iako je sada već kraj maja najbolji teniser svih vremena nije igrao nijedno finale. Rijetko se srpskom teniseru događalo da do polovine sezone ne osvoji nijedan trofej, a mnogi bi rekli da je Pariz prava prilika za to. Nije nerealno, samo ako Novak pokaže glad koja ga je krasila kroz najveći dio karijere.

Eventualnim osvajanjem Rolan Garosa Đoković bi osvojio 25. grend slem titulu i dodatno pobjegao najvećim rivalima koji neće moći da ga stignu ni u jednom slučaju. Rodžer Federer sa 20 titula već je penzioner, a Rafael Nadal sa 22 titule vjerovatno je odigrao posljednji turnir u Parizu, gdje je 14 puta bio najbolji. Takođe, osvajanjem Rolan Garosa Đoković bi imao minimum četiri pehara sa svakog od četiri najveća turnira što nikome prije njega nije pošlo za rukom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC