• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Kalinić tri godine u Crvenoj zvezdi: Završio sa Barselonom, Španci otkrili sve!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Kalinić potpisuje trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom!

 Nikola Kalinić potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom Izvor: MN PRESS

Bomba iz Španije! Dobro obaviješteni "Encestando" tvrdi da je Nikola Kalinić u ponedjeljak završio svoju karijeru u dresu Barselone i da je dogovorio ugovor sa Crvenom zvezdom! Prema navodima ovog španskog medija on je ima dogovor sa crveno-bijelima i samo se čeka zvanični potpis. Ipak navodi se i da Olimpija iz Milana ima pik na njega i pokušava da ga dovede.

Kalinić je Nakon Spartaka iz Subotice, Novog Sada, Vojvodine i Radničkog prvi put dres crveno-bijelih obukao 2014. godine. Nakon godinu dana otišao je U Fenerbahče gdje je ostao pet godina, a zatim je igrao za Valensiju. Vratio se među crveno-bijele 2021. godine, a zatim poslije godinu dana otišao u Barselonu. 

Doskorašnji reprezentativac Srbije je ljubimac navijača, a za sada je Crvena zvezda na njegovoj poziciji produžila ugovor sa Rokasom Gedaitisom. Doveden je Uroš Plavšić iz Mege, a pominje se da su dogovoreni i Kodi Miler Mekintajer i Ajzea Kenan.

Što se tiče Barselone, biće mnogo promjena. Rokas Jokubaitis želi u NBA, a Oskar Da Silva je sve dogovorio oko povratka u Njemačku gdje će igrati za Bajern. Takođe Nadži i Dario Brizuela traže nove sredine, a teško da će Riki Rubio nastaviti karijeru. Od pojačanja pominje se dolazak Huana Nunjeza, ali je moguće da i on ode uz NBA, a kao zamjena za Kalinića vidi se Ševon Šilds. Umjesto Da Silve u klub bi mogao da dođe Trevion Vilijams, tako da će Barselona izgledati dosta drugačije naredne sezone. 

(MONDO, Encestando, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC