• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Platiće kaznu i ostaje kod nas!" Ostoja Mijailović se oglasio poslije vijesti da Kaboklo ide u Zvezdu

Ostoja Mijailović saopštio da Bruno Kaboklo neće promijeniti klub tokom ljeta, uprkos odlasku u SAD usred finalne serije.

 Bruno Kaboklo ostaje u Partizanu Izvor: YouTube/Telcast/Screenshot/MN Press

Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo iznenada je otišao iz Partizana pred finalnu seriju Košarkaške lige Srbije (KLS) protiv Crvene zvezde, klub je najavio da je otvoren disciplinski postupak protiv njega, a potom su se pojavile i spekulacije da bi mogao da ode u redove najvećeg rivala.

Ipak, prema riječima Ostoje Mijailovića i naredne sezone ćemo ga gledati u Partizanu: "Platiće kaznu, ali on ostaje u Partizanu", rekao je Mijailović gostujući u podkastu "Telcast".

Prema riječima predsjednika Partizana sezona nije bila uspješna, zbog čega bi klub mogao da osjeti i finansijske poteškoće već u sljedećoj i narednim godinama: 

"Teško mi pada svaki poraz, a posebno poraz u vječitim derbijama. Sezona je bez ikakve dileme neuspješna. Željeli smo u TOP 8 fazu Evrolige, željeli smo da odbranimo ABA ligu, borimo se za trofeje u Srbiji. Nismo uspjeli u tome, a potajno sam se nadao da možemo i više u odnosu na prethodnu sezonu, kada smo bili jako blizu plasmana na finalni turnir Evrolige, kada smo osvojili ABA ligu, ali nismo odradili prelazni rok onako kako smo se nadali", rekao je Ostoja Mijailović i potom dodao:

"Nismo imali željenu hemiju, a samim tim ni rezultate. Ekipu formira sportski sektor, a čelnici kluba su tu da obezbijede neophodna finansijska sredstva. Moram da naglasim da je sezona bila protkana velikim brojem mečeva koje smo gubili na jednu loptu. Žao mi je zbog navijača, nismo imali ni sreće, a naravno da ćemo raspravljati o odgovornosti za sezonu koja je ostala iza nas", dodao je Mijailović koji je ocenio da su dve od sedam njegovih godina u Partizanu bile uspješne.

Ostoja Mijailović
Izvor: YouTube/Telekom Srbija

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC