• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK Partizan blizu dva važna potpisa

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crno-bijeli našli važna pojačanja za sezonu 2024/25!

 tajrik dzons i ajzeja majk u partizanu Izvor: YouTube/SKWEEK/MN Press

KK Partizan je po svemu sudeći nadomak dogovora sa dvojicom važnih igrača za novu sezonu - centrom i krilnim centrom Efesa Tajrikom Džonsom (27 godina, 206 centimetara) i krilom finaliste Evrokupa Burga, Ajzejom Majkom (26 godina, 203 centimetra).

Grčki portal "Total basket" objavio je u četvrtak popodne da je Željko Obradović iskoristio činjenicu da je Evans slobodan nakon dolaska zvijezde Reala Vensana Poarjea u Efes. Amerikanac koji pokriva obje velike pozicije ostavio je veoma dobar utisak u Istanbulu, u prošloj, debitantskoj sezoni u Evroligi prosječno postizao po 7,2 poena uz 4,3 skoka i nagovijestio da će biti veliko pojačanje crno-bijelima. Podsjetimo, Partizan se ovog četvrtka rastao sa još jednim igračem iz centarske linije - Alenom Smailagićem, koji će u Žalgiris nakon što su prethodno otišli i Zek Ledej i Bruno Kaboklo, čiji status je još nedefisan.

Takođe, u večernjim časovima litvanski novinar Donatas Urbonas objavio je da je igrač Burga Ajzeja Mark nadomak konačnog dogovora sa Partizanom i da će potpisati dvogodišnji ugovor. Kanadski krilni košarkaš proveo je prethodne dvije sezone u tom francuskom timu i u prošloj je postizao po 12,8 poena uz 4,3 skoka i bio je član idealnog tima Evrokupa. Na krilnoj poziciji Partizan se rastao sa jednim od nosilaca, Džejmsom Nanelijem, a u spoljnu liniju stigao je i Vanja Marinković, doskorašnji bek Baskonije i reprezentativac Srbije.

Ovo su Partizanova pojačanja za sljedeću sezonu:

Partizan je u procesu velike rekonstrukcije tima i za sada su došli Ife Lundberg, bek Virtusa, "svingmen" Marinković i plejmejker Frenk Nilikina.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC