• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vezenkov se vraća u Evroligu! Povratak Bugarina otvara vrata i Crvenoj zvezdi

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Saša Vezenkov navodno je blizu povratka u Olimpijakos što bi otvorilo vrata za eventualni dolazak Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu.

 Saša Vezenkov se vraća u Olimpijakos Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Sprema se velika evroligaška "bomba". Saša Vezenkov mogao bi da se vrati iz NBA lige i da potpiše za Olimpijakos, klub iz kog se otisnuo "preko okeana". Ovu informaciju prenio je specijalizovani košarkaški portal "Sportando." Moglo bi to da otvori vrata i za još jedan transfer.

Od kako su se pojavile informacije o potencijalnom povratku bugarskog košarkaša u Pirej krenulo je da se priča i o povratku Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu. Dolaskom Vezenkova dodatno bi se popunile pozicije u reketu i jasno je da ne bi imao veliku minutažu. Produžen je ugovor sa Mozesom Rajtom i Mustafom Folom, tu je Nikola Milutinov koji bi trebalo da bude prvi centar tima za narednu sezonu, Alek Piters je bio jedan od najboljih igrača u timu prethodne godine, a tu je i Luk Sikma. Jorgos Barcokas imaće "slatke muke" ako zaista dođe Vezenkov, ali bi to značajno uticalo na minute srpskog košarkaša.

Petrušev je trenutno sa reprezentacijom Srbije na pripremama i izvjesno je da će da bude na spisku za Olimpijske igre. Što se Vezenkova tiče on je karijeru počeo u Arisu, pa je tri godine igrao u Barseloni i onda je prešao u Olimpijakos gdje je proveo pet sezona i 2023. godine bio je MVP Evrolige. Otišao je u Sakramento, tamo se nije naigrao, pa je prije nekoliko dana trejdovan u Toronto.

Tim iz Kanade trenira srpski stručnjak Darko Rajaković i izgleda da ga ni on nije vidio u rotaciji Reptorsa sa nekom bitnijom ili značajnijom ulogom. U suprotnom teško da bi razmatrao o povratku u Evropu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC