• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od ovog Partizanovog tima ostaće samo jedan igrač: Željko Obradović mijenja sve - isplivalo ko sljedeći odlazi

Crno-bijeli mijenjaju iz korijena i ekipa neće ni ličiti na onu koja je igrala do ove sezone.

 KK Partizan mijenja cijeli tim Izvor: MN PRESS

KK Partizan napravio je potpuni "reset" ovog ljeta i tim u sljedećoj sezoni neće ni podsjećati na sastav koji je Željko Obradović vodio prošle ili prethodnih godina. Crno-bijele će sljedeći napustiti Aleksa Avramović, koji se dovodi u vezu sa Makabijem i Parizom, a u svlačionici neće ostati ni Ognjen Jaramaz i Uroš Trifunović, objavio je "Mozzart sport".

S obzirom na to da su već definitivno otišli Kevin Panter (Barselona), Zek Ledej (Armani), Alen Smailagić (Žalgiris), Frenk Kaminski, Pi-Džej Doužer, Danilo Anđušić (Dubai), Mateuš Ponitka, da je klub u sporu sa Brunom Kaboklom, za koga je teško pretpostaviti da će i od ljeta biti tu, ostaje još zvanično da bude ispraćen i Džejms Naneli, koji je slobodan igrač i nije bilo nagovještaja od početka "prelaznog roka" da će ostati.

Ako se posmatra slika Partizanovog tima napravljena u toku sezone, na kojoj je i Tristan Vukčević koji je u međuvremenu otišao u NBA, može se zaključiti da će samo Balša Koprivica biti tu kada Obradović u avgustu okupi ekipu i povede je na pripreme koje su prethodnih godina bile sprovedene na Zlatiboru ili Kopaoniku.

"Budite sigurni da kada su ljudi iz Partizana razgovarali o tome da je ovo sezona koja nije uspješna, sigurno je da su razgovarali o meni, ali su razgovarali o tome šta Željko Obradović predstavlja za ovaj projekat. Treba da kažemo i to, istine radi. I apsolutno sam svjestan toga. I donijeli smo rješenje koje smo donijeli. Kad neko ima sezonu za koju se kaže da nije uspješna - onda se ili mijenja trener i stručni štab ili ćemo odlučiti da promijenimo nekog igrača. Dali su mi povjerenje i vjeruju mi i uradiću sve da opravdam to povjerenje", rekao je Obradović u intervjuu za N1.

Sa druge strane, za sada su u Partizan došli Gabrijel Ife Lundberg iz Virtusa, Frenk Nilikina iz NBA lige (Njujork, Dalas, Šarlot), Vanja Marinković vratio se iz Baskonije i nagovješteni su i najavljeni dolasci Strelinga Brauna iz Albe, Tajrika Džonsa iz Efesa, Ajzeje Majka iz Burga, Isaka Bonge iz Bajerna, Marija Nakića iz Reala, Arijana Lakića iz Zadra... Biće to potpuno drugačiji crno-bijeli tim koji će Obradović povesti od jeseni u Evroligu i u borbu za domaće trofeje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC