• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Izdržao si stvari koje ja ne bih!" Ispovijest supruge košarkaša Partizana: Drugačije ne bi prebrodili sve ovo

Danilo Anđušić je napustio Partizan, a njegova supruga Ivana se sada oglasila tim povodom.

 Oglasila se supruga Danila Anđušića Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Danilo Anđušić je i treći put otišao iz Partizana! Poslije dvije sezone i jednog trofeja ABA lige iskusni šuter će biti jedno od prvih pojačanja KK Dubaija za narednu sezonu. Povodom toga se oglasila njegova supruga, proslavljena srpska olimpijska Ivana Maksimović-Anđušić

Osvajačica srebra na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine u streljaštvu u braku je sa srpskim košarkašem od 2015. godine i zajedno imajui dva sina. Ona je tokom prethodne sezone nekoliko puta javno istupala i isticala nezadovoljstvo minutažom svog supruga kod Željka Obradovića, a sada je istakla da je on "svašta izdržao" i da bi "mogao da napiše knjigu". 

"Porodica je naša snaga, jer drugačije ne bi prebrodili sve ovo. Radio si sa najboljim srpskim trenerima, osvojio Aba ligu sa klubom čiju ljubav i vjernost si pokazao vrativši se treći put, iako nije uvijek bilo sve sjajno. Ali, to je materijal za neku knjigu, koju bih jako voljela da napišeš. Izdržao si stvari koje ja, kao uspješan vrhunski sportista nikad ne bi, ali i nagrađen ljubavlju djece koja te toliko prate i podržavaju. Dokaz je i tvoj prvi košarkaški kamp! Odlaziš čistog obraza i podignute glave, jer tako si vaspitavan. Vrijeme je za novi list i da uživaš u ostatku svoje karijere. Volimo te debeli, za nas si najveći borac na svijetu!", napisala je Ivana Maksimović-Anđušić. 

Danilo Anđušić je karijeru počeo u Hemofarmu, a 2011. godine je prvi put došao u Partizan. Preko Virtusa, Valjadolida i Bilbaa vratio se u Partizan 2015. godine, da bi ponovo zaigrao za crno-bijele od 2022. do 2024. Sada će nastavti da igra u ABA ligi, ali u Dubaiju. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC