• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjetio i odlikovao košarkaše Srbije (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik Repubike Srpske Milorad Dodik posjetio je u srijedu košarkaše Srbije u sportskom centru u Staroj Pazovi gdje se pripremaju za Olimpijske igre u Parizu.

 Milorad Dodik posjetio košarkaše Srbije Izvor: Srna/Borislav Zdrinja

Dodika su u sportskom centru dočekali predsjednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i direktor muške seniorske reprezentacije Dragan Tarlać.

Nakon razgovora sa selektorom Svetislavom Pešićem i reprezentativcima, Danilović je uručio predsjedniku Srpske košarkaški dres sa njegovim imenom i loptu sa potpisima košarkaša Srbije.

Dodik je na platformi "Iks" saopštio da je dodijelio i odlikavanja srpskim košarkašima.

"Dodijelio sam im odlikovanja za vrhunska dostignuća u košarci koja doprinose opštem napretku, afirmaciji i promociji tog sporta u Republici Srbiji i Republici Srpskoj.

Ordenom zastave Republike Srpske sa zlatnim vijencem odlikovao sam Nikolu Jokića, košarkaša Denver Nagetsa, prvog Srbina proglašenog za najkorisnijeg igrača NBA lige, trostrukog osvajača nagrade za najboljeg košarkaša najjače košarkaške lige na svijetu.

Bogdana Bogdanovića, košarkaša Atlanta Hoksa, koji od 2017. godine nastupa u košarkaškoj NBA ligi, trostrukog osvajača nagrade za najboljeg košarkaša u Srbiji i kapitena Košarkaške reprezentacije Srbije.

Ordenom Njegoša I reda Košarkaški savez Srbije, Svetislava Pešića, košarkaša, trenera i selektora košarkaške reprezentacije Srbije, Predraga Danilovića, košarkaša i predsjednika Košarkaškog saveza Srbije"

"Orlovi" će na Olimpijskim igrama igrati u grupi sa SAD, Južnim Sudanom i pobjednikom kvalifikacionog turnira u Portoriku.

(Srna)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC