• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MVP finala NBA lige zbog sponzora ne ide na Olimpijske igre!?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaš Bostona Džejlen Braun uvjeren je da nije dobio poziv za Olimpijske igre zbog sponzora američke reprezentacije...

 dzejlen braun ne ide na olimpijske igre zbog sponzora Izvor: Billie Weiss / Getty images / Profimedia

Amerikanci na Olimpijske igre idu bez Kavaja Lenarda, a njegovo mjesto zauzeo je Derik Vajt iz Bostona. Ta odluka Stiva Kera izazvala je buru, prvenstveno zbog toga što se MVP finalne serije NBA lige Džejlen Braun nije našao kao izmjena. Ekspresno se oglasio i na društvenim mrežama, a sada tvrdi da je razlog toga nešto potpuno drugo.

Američki košarkaš ubijeđen je da je izostavljen zbog sponzora reprezentacije, kompanije "Najk" i da su oni imali uticaj na to pošto Džejlen nije u njihovoj kompaniji, za razliku od Vajta. "Sigurno mislim da je zbog toga. Biće još stvari koje dolaze sa tim. Trenutno ne želim da komentarišem", rekao je Braun i izazvao pometnju.

Osim te izjave nije htio dalje da "doliva ulje na vatru", vjerovatno zbog toga što Olimpijske igre uskoro počinju. Kada je saznao da nije pozvan imao je misterioznu poruku na Tviteru. "Nisam bio iznenađen, moja reakcija je bila da sam srećan zbog njega i ostalih momaka, ali nisam bio iznenađen. Odmah sam pozvao Vajta i popričali smo, znao je da moja poruka nema nikakve veze sa njim, sve je okej između nas", jasan je Braun.

Problem između "Najka" i košarkaša Bostona nastao je prije nekoliko godina kada je došlo do raskida ugovora sa Kajrijem Irvingom i on se tada oglasio i napisao "Od kada je Najkiju važna etika".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC