• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Širite mir i ljubav, budite pozitivni kao ja! Hit izjava Alekse, stao pred kamere i počeo da se smije

Aleksa Avramović oglasio se poslije osvojene bronze i nije krio emocije.

 Aleksa Avramović smijeh tokom izjave poslije pobjede nad Njemačkom Izvor: Harry Langer / Zuma Press / Profimedia

Aleksa Avramović važi za jednu od najpozitivnijih osoba u reprezentaciji Srbije, donosi energiju, pozitivu, tu je da se postara da niko ne klone duhom, kao što je bio slučaj poslije poraza od Amerike na Olimpijskim igrama. Njegova ludačka energija bila je vidljiva na terenu protiv Njemačke kada je radio ono u čemu je najbolji.

Napravio je šou i poslije meča, prvo kada se pozdravio sa Karmelom Entonijem, pa onda i pred kamerama kada je stao da priča. Izjavu je dao sa širokim osmijehom, nije mogao da prestane da se smije. "Osjećam se nevjerovatno, ovo je za mene zlato. Srećan sam što smo pokazali lud mentalitet i želju za pobjedom. Ustali smo u sedam ujutru, imali smo 40 sati da se oporavimo. Naš medicinski tim, treneri, svi su uradili sjajan posao. Neki od njih su poslije meča sa Amerikancima otišli u krevet tek u sedam ujutru", počeo je Aleksa.

Za njega je od košarke važnije nešto drugo. "Svaka čast Amerikancima, svima, svim ljudima na svijetu. Želim ljubav i mir. Volim vas sve i nadam se da će te imati ovakvu pozitivnost kao ja i da će te širiti ljubav kao ja i moji saigrači."

Na pitanje kako se osjećao poslije poraza od Amerikanaca, imao je jasan odgovor. "Samo sljedeća, najvažnija utakmica u životu je ona koja slijedi, to je najvažnije. Odmah smo otišli u hotel, neki ljudi su bili tužni, ali ja sam tu da donesem pozitivnu energiju. Znao sam da ne smijemo da odustanemo posle poraza. Ne mogu da prestanem da se smijem dok pričam, svi smo poslije toga postali pozitivni. Rekli smo 'neka dođu Nijemci, donijećemo bronzu'. Htjeli smo da usrećimo naše ljude."

Za kraj je imao poruku za navijače. "Nadam se da smo vas usrećili. Volim vas, ozbiljno. Volim vas", zaključio je Aleksa, pa se prekrstio i rekao "Slava Bogu" na srpskom.

Pogledajte i detalje sa meča:

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:18
slavlje košarkaša srbije
Izvor: RTS1
Izvor: RTS1

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC