• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi mislili da proziva Bogdana, Karmelo otkrio istinu: Kad sam vidio šta radi, morao sam da mu pokažem!

Karmelo Entoni je bio oduševljen partijama Bogdana Bogdanovića na Olimpijskim igrama u Francuskoj.

 Karmelo Entoni o Bogdanu Bogdanoviću - to je moj sin Izvor: MN PRESS

Karmelo Entoni je kao i godinama unazad bio specijalni gost FIBA na velikom takmičenju i pomno je pratio utakmice na Olimpijskim igrama. Naravno najviše je gledao svoje Amerikance, ali ni sa kim nije proveo vremena kao sa Bogdanom Bogdanovićem

Poslije mečeva sa Sjedinjenim Američkim Državama u polufinalu i sa Njemačkom u meču za bronzu na kojima je kapiten predvodio Srbiju Karmelo je morao da mu priđe i čestita. Vidjelo se da su i tokom mečeva izmenili nekoliko riječi, spekulisali su mediji da je čak riječ o nekom sukobu, ali sada je Melo sve otkrio. Nekadašnji NBA superstar je istakao da izuzetno cijeni Bogdana i da ga obožava kao igrača. 

"To je moj sin, on! Stvarno se dešavalo, nevjerovatne stvari. Ništa nisam ni rekao Bogiju, bio sam u fazonu kada da koš:"O Bogi, sviđa mi se to. Vidim šta si uradio, o tom sr*nju ti pričam! Poštujem sve koji su na mojoj strani, ali kada je dao onu trojku bio sam u fazonu - ne mogu da ne pokažem emocije. Morao sam da prihvatim šta dolazi i stvarno sam htio da mu kažem: 'Hej ti tamo, to je bio ludo!' Htio sam da pokažem prstom na njega. To je vjerovatno bila jedna od najboljih utakmica koje sam ikad gledao. To su činjenice", rekao je u jednom podkastu Karmelo. 

Vidjeli smo da je bio miljenik mnogih Bogdan Bogdanović tokom turnira, a on se lično najviše obradovao kada je vidio poznatog glumca Omara Sija. Na ceremoniji dodjele medalja na koju je srpski tim došao prilično veseo on je sve vrijeme pokušavao da stupi u kontakt sa Sijem, što je na kraju i uspio. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC