• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Učio sam od Jokića i Milutinova, jedva čekam da to pokažem": Novi centar Zvezde došao sa olimpijskom medaljom

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Centar reprezentacije Srbije Uroš Plavšić priključio se pripremama Crvene zvezde

 uros plavsic dosao na pripreme kk crvena zvezda Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda Meridianbet

Uroš Plavšić stigao je među košarkaše Crvene zvezde, na početak priprema crveno-bijelih za sezonu 2024/25. Mjesec dana prije prve utakmice u sezoni, protiv Dubaija, on se javio treneru Janisu Sferopulosu i počeo da se upoznaje sa ekipom u kojoj će debitovati u Evroligi.

Za njim su najbolje nedjelje u životu, jer je sa reprezentacijom osvojio bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu i učio od Nikole Jokića i Nikole Milutinova. I jedva čeka da to primijeni u Zvezdi.

"Čast mi je što sam se pridružio ekipi što sam dio Zvezdine porodice. Boravak u reprezentaciji je jako lijepo iskustvo za mene, jako lijep turnir za nas. Provesti toliko vremena sa Jokićem, najboljim igračem na svijetu i sa Milutinovim... Meni to dosta znači. Trenirao sam sa njima i nadam se da će se sve stvari koje sam naučio doći do izražaja u ovoj sezoni", rekao je on za klupski sajt.

Plavšić je prošlu sezonu završio nekoliko nedjelja prije saigrača zbog problema sa povredom. U tom periodu je i potpisao za Zvezdu. "Nedostaje mi takmičenje što se tiče košarke, ranije sam završio prethodnu sezonu zbog povrede i radujem se svakom trenutku provedenom na terenu. Momci su super, sjajno su me prihvatili, i novi momci i igrači iz prošle sezone. Stvaramo timsku hemiju, jako bitnu za sljedeću sezonu".

Imao je Plavšić poruku i za navijače. "Ja to nisam krio, ja sam zvezdaš od malih nogu. Roditelji su me naučili da je to jedini pravi put i zahvalan sam im na tome. Navijačima poručujem samo da dođu u što vrećem broju na svaku utakmicu, njihova podrška će nam značiti jer znam da sedosta momaka hrani tom podrškom. To je dodatni motiv da se igra sve jače, brže i hrabrije", dodao je Plavšić.

Uroš Plavšić
Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda Meridianbet

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC