• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miško Ražnatović zapalio navijače Zvezde objavom: Čekali su je cijelog ljeta - i dočekali!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznati košarkaški agent najavio je dolazak Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu.

 Miško Ražnatović potvrdio dolazak Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu Izvor: Instagram/misko4raznatovic

KK Crvena zvezda dovela je Filipa Petruševa i ta tako ostvarila najdužu i posljednju želju u ljetnom prelaznom roku! Nakon što su grčki mediji najavili da će Olimpijakos pustiti srpskog internacionalca nazad u Beograd, oglasio se i njegov agent, Miodrag Miško Ražnatović. Iz njegovih riječi je apsolutno jasno da misli na Petruševa.

"Ponekad, tokom ljeta, igrači mijenjaju sve, osim boja", objavio je Ražnatović, jasno aludirajući na iste klupske boje Crvene zvezde i Olimpijakosa. Na taj način, Zvezda je definitivno zaokružila tim za sezonu 2024/25, u kojem će Petrušev imati veoma važnu ulogu.

Godinu dana nakon odlaska iz Zvezde u NBA ligu, gdje se nije dugo zadržao u Filadelfiji, Petrušev se vraća bogatiji za iskustvo još jedne sezone nastupa u Evroligi, u dresu Olimpijakosa, kao i sa olimpijskom bronzom.

Filip je imao sjajno ljeto u reprezentaciji Srbije, igrao je uz Nikolu Jokića najbolje od kada je obukao dres nacionalnog tima i dao doprinos velikom, istorijskom uspjehu u Parizu. Kada se vrati u rodni Beograd i opet zaduži crveno-bijelo, pridružiće se saigračima iz reprezentacije Ognjenu Dobriću, Dejanu Davidovcu, Urošu Plavšiću...

Filip Petrušev igrao je za Zvezdu u sezoni 2022/23, u njoj "oživio" svoju karijeru poslije zanemarljive epizode u Efesu, u koji je otišao iz Mege kao MVP ABA lige i najveći srpski talenat. Nakon prošle sezone, u kojoj je imao zapažene nastupe za grčki klub, a potom i Olimpijskih igara, Petrušev sada dolazi da bude jedan od vođa novog tima Crvene zvezde, koji če poćeti novu sezonu za desetak dana - najprije u ABA ligi gostovanjem Dubaiju, a potom i početkom oktobra, kada počne nova takmičarska godina Evrolige.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC