• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pobijedila Izraelce koji "sipaju" milione: Teodosić pokazao NBA zvijezdi ko je i dalje gazda

Crveno-bijeli u hali Pionir pobijedili Hapoel iz Izraela.

 Crvena zvezda pobijedila HApoel Tel Aviv 82-74 Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pobijedili su u četvrtak u Beogradu Hapoel iz Tel Aviva 82:74 (26:17,24:18, 16:20 i 16:19) u prijateljskoj utakmici, trećoj od početka priprema. Crveno-bijeli su odigrali čvrstu, takmičarsku utakmicu u kojoj su vodili tokom čitavog susreta i u nekoliko navrata imali i vođstvo od 15 poena, tokom prvog i drugog dijela meča i na kraju bez rezultatske drame priveli meč kraju.

Trener Janis Sferopulos na ovoj utakmici nije računao na Uroša Plavšića i ponovo je ravnomjerno rasporedio minutažu, a na teren nije izlazio jedino Andrej Kostić. Među crveno-bijelima je najefikasniji bio Kodi Miler Mekintajer sa 12 poena, a upisao je i četiri skoka, uz dvije asistencije i po jednu blokadu i ukradenu loptu.

Pratili su plejmejkera Luka Mitrović sa 11 poena i sedam skokova, Džoel Bolomboj sa 11 poena i šest uhvaćenih lopti, dok je 11 ubacio i Nikola Kalinić, uz pet skokova. Dvocifren je sa 10 poena bio i Dejan Davidovac, dok je Miloš Teodosić imao devet, uz četiri asistencije.

S druge strane, u ambicioznom timu Hapoela, istakao se Džonatan Motli sa 25 poena i devet uhvaćenih lopti, a dvocifreni su bili još samo Iš Vejnrajt sa 12 i bivši igrač crveno-bijelih, Ben Bentil, sa 10 poena. Dugogodišnja NBA košarkaš Patrik Beverli ubacio je sedam poena, na svom ponovnom susretu sa Teodosićem, sa kojim je igrao zajedno u Olimpijakosu u sezoni 2009/10, a potom i u Klipersima od 2017. do 2019. godine. Doskorašnji centar Partizana Bruno Kaboklo nije igrao za Izraelce nakon što je prošle sedmice bio plaćen 600.000 evra crno-bijelima.

  • KK Crvena zvezda Meridianbet: Miler Mekintajer 12, Kenan 3, Teodosić 9, Davidovac 10, Mitrović 11, Lazić, Kalinić 11, Dobrić 8, Bolomboj 11, Ilić, Daum 5, Nedović, Kostić
  • Hapoel: Motli 25, Regland 4, Palatin 2, Timor 2, Angola, Blajzer 5, Foster 5, Beverli 7, Vejnrajt 12, Valov 2, Dror, Bentil 10.

Crveno-bijeli će trenirati tokom vikenda u Beogradu a u ponedjeljak slijedi put u Pirej na prijateljsku utakmicu sa Olimpijakosom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC