• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

igokea m:tel ABA sezonu otvara u Splitu, Stefanović hvali rivala: Odavno nisu imali bolju ekipu, ali imamo i mi šanse

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleksandrovčani dva puta gosti u Hrvatskoj.

 Nenad Stefanović Izvor: MN PRESS

Prvi meč u novoj sezoni ABA lige košarkaši Igokee m:tel odigraće u subotu u Splitu, kada će od 18 časova igrati protiv istoimenog domaćina.

Biće to prvi duel "igosa" od dva planirana u Hrvatskoj u svega nekoliko dana, jer će nakon Splita igrati is a Zadrom, takođe u gostima (srijeda, 19 časova).

Novi trener Aleksandrovčana Nenad Stefanović kaže da je ekipa dobro radila, da su svjesni kvaliteta rivala, ali i da vjeruju da u sopstvenim redovima raspolažu sa dovoljnim kvalitetom da se suprotstave domaćinu i tako na dobar način otvore novu sezonu na Jadranu.

“Očekuje nas jedna teška utakmica, protiv ekipe Splita koja je zadržala okosnicu od prošle godine i dopunila se dobro na svim pozicijama koje su bile problematične. Iskreno mislim da odavno nisu imali bolju ekipu i spremnu na vrijeme. Mi smo odlično trenirali ove nedjelje, prva nedjelja da smo bili kompletni i naravno smatramo da imamo svoje šanse i idemo tamo da odigramo svoju najbolju moguću utakmicu u datom trenutku", poručio je trener Aleksandrovčana.

Dragan MIlosavljević takođe ističe dobar rad tokom pripremnog perioda.

"Očekuju nas dva teška gostovanja u Splitu i Zadru, sigurno su te prve utakmice specifične. Dobro smo odradili pripremni period i spremni smo, hvala Bogu nismo imali povreda, mislim da ove godine možemo da igramo sa svima. Imamo dobru ekipu, iskusne igrače i mlade igrače koji tek treba da se dokazuju. Idemo da odigramo sa puno energije, daćemo svoj maksimum i da probamo da dobijemo utkmicu", rekao je Milosavljević.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC