• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaboklo šalje izvinjenje iz Tel Aviva: "Došlo je do nesporazuma, evo šta se desilo"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bruno Kaboklo je poslije fame sa Partizanom mirnu luku pronašao u Hapoelu iz Tel Aviva. Poslije nekoliko mjeseci iskoristio je priliku da ispriča kako je došlo do neporazuma, a onda je uputio izvinjenje navijačima i klubu.

 Bruno Kaboklo pojasnio situaciju sa KK Partizan Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Bivši centar Partizana Bruno Kaboklo poslije nekoliko mjeseci ispričao je kako je došlo do nesporazuma, a onda i razilaženja njega i ekipe iz Beograda. U razgovoru za izraelske medije Brazilac se javno izvinio i klubu i navijačima. 

Velika buka nastala je u završnici klupske sezone, Partizan nije uspio da odbrani trofej Jadrana i jedina svijetla tačka mogla je da bude osvajanje Košarkaške lige Srbije. Pi Džej Doužer, Frenk Kaminski i Džejms Naneli bili su prekobrojni stranci, pa je "parnom valjku" više nego ikad bila potrebna pomoć Brune Kabokla ne bi li klub osvjetlao obraz. Međutim, Brazilac je iznenada napustio Beograd, klub iz Humske ostao je bez osvajanja lige, a epilog je bila rasprava na relaciji Kaboklo - Partizan. 

Bivši centar Partizana objasnio je detalje: 

"Potpisao sam ugovor sa Partizanom na godinu dana i završili smo naša učešća na različitim turnirima. Pojavio se turnir za koji nismo znali. U Srbiji timovi koji igraju u ABA ligi i Evroligi ponekad odmah igraju finale. To je bilo pomalo čudno u posljednje četiri godine. U Partizanu su rekli da treba da čekamo jer možda će se održati taj finalni turnir, jer to nije bio slučaj u protekle četiri godine. Kada su rekli da ćemo učestvovati, igrao sam polufinale i pobijedili smo", rekao je Kaboklo.

Brazilac je potom nastavio: "Razgovarao sam sa svojim agentom i u jednom trenutku mi je rekao da je u kontaktu sa klubom i da imam odobrenje od Partizana da otputujem u SAD. Mislio sam da klub zna za to i da je sve u redu. Imao sam 'zeleno svjetlo'. Otišao sam u SAD, a onda me je generalni menadžer pozvao i rekao da ne mogu da idem, ali tada sam već bio tamo i nisam mogao da se vratim", objasnio je Kaboklo tok situacije. 

Prizano je bivši igrač Partizana da svoj odlazak nije doživio kao spornu situaciju: "Došlo je do nesporazuma, iz mog ugla sve je djelovalo u redu i jednostavno nisam mogao da se vratim. Razgovori između kluba i mog agenta su se nastavili, ali na kraju nisam igrao", objasnio je košarkaš.

Na kraju, novi igrač Hapoela imao je poruku za sve navijače Partizana: "Iskreno, nisam želio da ovako završi. Mislio sam da imam odobrenje. Da je bilo do mene, ostao bih i završio zadatke sa ekipom, ali stvari se dešavaju u životu i nemamo kontrolu nad njima. Bilo to moja greška ili ne, dogodilo se i mogu samo da objasnim svoju stranu priče. Želim da iskoristim ovu priliku i izvinim se javno, pa se izvinjavam Partizanu i navijačima. Obožavao sam vrijeme provedeno tamo, predivni ljudi, predivna zemlja, bilo mi je prelijepo i zaista mi je žao zbog načina na koji se sve završilo", iskreno je rekao Kaboklo.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC