• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olimpijakos nikome neće dati ovakvog Petruševa: Nesuđeno pojačanje Zvezde već blista!

Autor Dragan Šutvić

Filip Petrušev se nameće da ove sezone postane vrlo važan igrač Olimpijakosa.

 Filip Petrušev 18 poena protiv Peristerija  Izvor: Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip / imago sportfotodienst / Profimedia

Filip Petrušev bio je čitavog leta na meti Crvene zvezde, ali zbog problema sa povredama koje su imali Mustafa Fal i Nikola Milutinov pregovori su se otegli, a sada su i potpuno okončani. Petrušev je postao previše važan igrač za Olimpijakos da bi ga pustili u Crvenu zvezdu, što je pokazao i večeras u u polufinalu Superkupa Grčke.

U tijesnoj pobjedi Olimpijakosa nad Peristerijem (79:74), Petrušev je upisao 18 poena i devet skokova, tako da je od njega kod crveno-bijelih bio efikasniji samo Saša Vezenkov (20 poena i četiri skoka), inače najplaćeniji košarkaš Evrolige. Blistava partija Petruševa govori o njegovoj većoj ulozi za Olimpijakos ove sezone nego prošle sezone, vjerovatno i zbog sjajnih igara na Olimpijskim igrama u Parizu gdje mu je dodatno poraslo samopouzdanje.

"Crvena zvezda je za sada sastavila roster sa 16 igrača. Pokazalo se da je to neophodan broj igrača i na turniru koji smo igrali u Moskvi, kada četvorica igrača nisu otputovala sa timom, a opet je ostalo 12 respektabilnih košarkaša. Ovim završavam priču oko Petruševa, kao i oko Đurišića. On je u Americi, Petrušev je igrač Olimpijakosa", rekao je nedavno Nebojša Čović. 

Olimpijakos će se za prvi trofej u sezoni boriti protiv gradskog i najvećeg rivala Panatinaikosa koji je bio bolji od Arisa (81:68) i time je najavio još jednu sjajnu godinu kod Ergina Atamana.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC