• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miško progovorio o odnosu sa Partizanom: "Platio sam cijenu sa osmijehom!"

Autor Dragan Šutvić

Miodrag Ražnatović ističe da nije u lošim odnosima sa Partizanom.

 Miško Ražnatović o odnosu sa KK Partizan  Izvor: RTS/Screenshot

Poznati košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović gostujući u "Beogradskoj hronici" govorio je o brojnim košarkaškim temama, ali između ostalog i o svojim odnosima sa Partizanom.

Prošle sezone kada je posredovao u transferu Jama Madara iz Partizana u Fenerbahče ti odnosi su se pokvarili, ali on sada ističe da on lično nikada nije imao ništa loše prema Partizanu. Naglasio je da uvijk radi u interesu igrača i da prije svega poštuje želje svojih košarkaša, pa i po cijenu da on bude na gubitku.

"Ja nisam nijednog trenutka bio u lošim odnosima, ljudi su se jednostavno našli povrijeđeni nekim mojim potezima iako su ti potezi bili krajnje iskreni i u funkciji interesa igrača. Bili su ljuti jednu godinu, više nisu i sve se nastavilo kao što je bilo", rekao je ražnatović.

Prošle sezone je Partizan bio jako ljut poslije odlaska Madara u Fenerbahče, a kada je u pitanju sam Ražnatović on je doživio i neke lične neprijatnosti vezane za stan i zgradu u kojoj živi. Navijači Partizana su tada pisali grafite na ulazu, a sada je na pitanje kako to on brani interese svojih igrača rekao: 

"U zavisnosti od toga šta je interes igrača. Naravno to radimo u dogovoru sa igračima, ja sam više puta naglasio da mi postojimo zbog igrača. Ako je nešto interes igrača ili njegova želja agent to mora da uradi bez obzira kakvu cokenu mora da plati. Prošle godine je agent dobio grafite na zgradi u Strahinjića Bana i da nije mogao da dođe na utakmice Partizana, ali to je bio interes igrača i ta cijena se sa moje strane plati sa osmijehom", završio je Ražnatović. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC