• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željka Obradovića opet oduševili Grobari: 18 hiljada navijača u prvom kolu! To znači samo jedno...

Željko Obradović odao priznanje svojim navijačima za veliku podršku u Subotici, ali i u prvom kolu u Beogradskoj areni protiv Borca iz Čačka.

 Željko Obradović o Grobarima Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Partizan je pobijedio Spartak 89:80 uz dosta muke u "Dudovoj šumi", a trener Željko Obradović je prvo kritikovao loš šut svojih igrača sa slobodnih bacanja, dok je imao i riječi hvale za navijače u Subotici. Na novinarsku konstataciju da Partizan ima podršku i kod kuće i na strani, kao i da se o tome malo priča, Žoc je želio da oda priznanje svima onima koji su došli na utakmicu u čuvenoj subotičkoj hali. 

"Bilo bi neskromno da ja krenem da hvalim, ali uvijek ću da hvalim... Gdje god idemo, imamo naše navijače, ovo je bilo fantastično, korektna atmosfera i navijača Spartaka i Partizana. Moram da vodim računima o mojim navijačima", kazao je Obradović i osvrnuo se na meč prvog kola protiv Borca.

"Znate šta, rekord ABA lige je u našoj Areni oboren, nikada toliko nije bilo navijača u prvom kolu ABA lige. Imali smo 18 hiljada i nešto... Za prvo kolo! To znači da nam ljudi vjeruju, da vjeruju u tim, imali smo pripreme kakve smo imali, a oni godinama pokazuju da su najbolji. Možda je to pristrasno, ali ja to vidim tako. Igrači su osjetili i prepoznali šta je Partizan, za sada uživaju, za dalje ćemo vidjeti koliko smo spremni da se odužimo navijačima. To je suština svega - da zajedno uživamo sa navijačima koji nam vjeruju", zaključio je Obradović.

Crno-bijele sada očekuje i prvi meč u Evroligi (četvrtak) protiv Baskonije, a zatim za vikend igraju protiv Cibone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC