• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cibona saopštila da dolazi s juniorima na meč sa Partizanom: "Nije moglo da se odloži"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Cibona se oglasila povodom neobične situacije uoči meča sa Partizanom. Šest igrača je van tima, tako da dolaze sa juniorima jer susret nije mogao da se odloži.

 cibona sa juniorima protiv partizana sest kosarkasa van tima Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Partizan i Cibona sastaju se danas od 18.30 u "Beogradskoj areni" u okviru trećeg kola ABA lige, a hrvatski klub saopštio je da ima velike probleme uoči puta. U saopštenju koje su objavili pred utakmicu, Cibona je istakla da čak šestorica igrača iz prve postave vjerovatno neće moći da igraju zbog zdravstvenih problema.

U pitanju su Filip Bundović, Sven Smajlagić, Peter Jok, Ivan Majcunić, Ivan Perasović i Talib Zana. Ipak, ostavljaju Cibosi malu mogućnost da se to promijeni do početka meča.

"Izostanak petorice igrača bio je očigledan tokom utakmice protiv Cedevite Junior. Osim Filipa Bundovića, Svena Smajlagića i Ivana Perasovića, koji nisu mogli da igraju, tokom susreta su zbog zdravstvenih problema teren morali napustiti i Ivan Majcunić te Peter Jok, koji se nakon toga više nisu vraćali u igru. Nakon konsultacija s medicinskim timom, potvrđeno je da će Majcunić, Perasović i Jok otputovati na nadolazeću utakmicu u Beograd. Međutim, njihov nastup zavisi od konačne procjene ljekarskog tima", objašnjeno je iz Cibone.

Pojašnjavaju iz Cibone da nije bilo moguće odložiti utakmicu, tako da će priliku za dokazivanje dobiti mladi igrači iz juniorskog pogona koji nemaju iskustvo u ABA ligi: Josip Pavković, Vigo Bart, Borna Katanović i Luka Skorić.

"Očekujemo da će mladi igrači, uprkos vanrednim okolnostima, pružiti svoj maksimum i dostojno predstaviti Cibonu u ovoj važnoj utakmici. Tim će, kao i uvijek, dati sve od sebe na terenu, a mladi Vukovi će s ponosom braniti boje kluba, pokazujući srčanost i borbenost", navodi se u saopštenju.

Podsjetimo, uoči "regionalnog klasika" Partizan ima skor od 2-0, dok je Cibona na 1-1.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

03:28
Željko Obradović pred KK Partizan - Baskonija
Izvor: Mondo/Tijana Jevtić
Izvor: Mondo/Tijana Jevtić

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC