• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne traži se zamjena samo za Pešića, jedan od najboljih stavio tačku

Vladimir Lučić potvrdio je da se povlači iz reprezentacije Srbije.

 Vladimir Lučić završio sa reprezentacijom Srbije Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Vladimir Lučić završio je sa reprezentacijom Srbije i već razmišlja i o kraju karijere. Srpski košarkaš je u junu napunio 35 godina, uživa u Minhenu i svjestan je da stiže i dan kada će morati da se skloni sa parketa i da prepusti mjesto mlađima. Potvrdio je to i on sam.

Zna šta ga čeka. "Razmišljam o svemu naravno, ovo je moja 17. godina kako se profesionalno bavim košarkom. Vidjećemo. Kraj se bliži. Imao sam neke sjajne momente u Minhenu, bio sam na istim talasnim dužinama sa klubom. Ovdje sam stvorio porodicu, nije bilo nikakvih razloga da promijenim sredinu. Sve mi je ovdje, na terenu i van njega", rekao je Lučić za "BasketNews".

Uslijedilo je prosto pitanje u vezi reprezentacije Srbije. Dao je kratak i jasan odgovor - kraj je. "Mislim da sam gotov i sa idejom toga."

Izvjesno je da će "okačiti patike o klin" u Bavariji. "Bilo je ponuda u prošlosti, ali sam uvijek gledao širu sliku - moju porodicu i djecu. Nisam htio da se selimo. U ovom momentu definitivno ne razmišljam o tome. Ovo mi je posljednja godina ugovora. Veteran sam i najstariji sam u timu. Ljeto je predaleko, moram da budem zdrav, teško je sada pričati o produžetku saradnje."

Nekadašnji kapiten Partizana ponovo će igrati pred Grobarima, opet u dresu protivničkog kluba pošto Bajern gostuje u Areni.

"Željko mora da postavi svoj sistem, doveo je sjajne igrače, visoke, atlete i fizički jake. Takvi igrači nedostajali su Partizanu prethodnih godina. Čim se oni adaptiraju na novi sistem i zaigraju kao tim mogu da budu mnogo opasni. Imaju jedan od najtežih terena na kome možeš da igraš i to je velika prednost", zaključio je Lučić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC