• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki problem za Pešića i Srbiju pred Olimpijske igre! Jedan od najvažnijih ne može u Pariz

Iskusni srpski krilni košarkaš ipak neće biti u stanju da nastupi na Olimpijskim igrama.

 Vladimir Lučić propušta Olimpijske igre Izvor: MN PRESS

As košarkaške reprezentacije Srbije Vladimir Lučić vjerovatno neće moći da igra na Olimpijskim igrama, objavio je "Meridian sport". Iskusni krilni košarkaš "Orlova" igrao je do prije nekoliko dana sezonu u Njemačkoj sa Bajernom i s obzirom na to da se čak osam mjeseci oporavljao od povrede, trenutno je izvjesno bliži odluci da preskoči turnir u Lilu.

Kapiten Bajerna zbog povrede je propustio Mundobasket prošle godine i poznato je da je prethodnih godina često imao problema sa povredama, zbog kojih je bio prinuđen da propusti nekoliko turnira sa nacionalnim timom, iako je bio tu kada god je mogao.

Nije potrebno naglašavati koliko bi Srbija imala koristi od njegovog polaska u Lil sa Nikolom Jokićem i Bogdanom Bogdanovićem, ali sa druge strane svako ko prati košarku u Srbij zna kakav je borac bivši kapiten Partizana i da je uvijek tu za "orlove" - kada može. Ovog puta, po svemu sudeći, nažalost nije u stanju u kojem bi mogao da pomogne.

"Imao sam cilj da završim karijeru u reprezentaciji nastupom na Svjetskom prvenstvu i plasmanom na Olimpijske igre i da tamo završim kao 35-godišnjak. Nažalost, zbog povrede koja se dogodila nisam mogao da igram na Svjetskom prvenstvu. Ako sam dovoljno zdrav Olimpijske igre u Parizu neće biti ni dovedene u pitanje za mene. Nadam se da ću biti", rekao je ranije ove sezone Lučić u intervjuu za grčki portal "Eurohups". Nažalost, ovog leta on se neće oprostiti  u Parizu.

Lućić sa reprezentacijom ima srebro sa Evropskog prvenstva u Turskoj 2017. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC