• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić se oglasio o Zvezdi i Partizanu: Ujedinite se, inače...

Svetislav Pešić je izrazio posebnu želju na konferenciji za medije.

 Svetislav Pešić - Zvezda i Partizan moraju da se ujedine Izvor: MN PRESS

Svetislav Pešić će ostati selektor Srbije. Kako smo već navikli proslavljeni trener nastavlja da apeluje da se situacija u košarci popravi. Nastavio je tamo gde je stao i sada ima nove prijedloge - da se klupske zastave ujedine. 

Ambicije Srbije su, kao i uvijek, najveće, ali neće biti lako. Zbog toga je Pešić naglasio: "Treba napraviti ekipu i otići u Kopenhagen i pobediti i 24. isto u Beogradu pobijediti. I to ovako, kada taj dan igraju Zvezda i Partizan. Sigurno ćemo mi napraviti kompetitivnu ekipu, ali ako ne budemo imali saradnju i pomoć..."

Selektor je potom nastavio: "Ne ujedine li se zastave klupske u jedinstvenu zastavu Srbije neće biti rezultata. Neće biti medalja, neće biti rezultata", bio je jasan Pešić. 

Trener Orlova je još i dodao: "Uspjeh reprezentacije zavisi od toga kako savez radi svoj posao. Ali moramo da znamo da se sve promijenilo. Nije to kao nekad, oni 10 mjeseci stvaraju navike u klubovima, a onda igraju za reprezentaciju", zaključio je selektor. 

Četiri stuba košarke!

Izvor: MN PRESS

Pešić je govorio i o važnosti Zvezde i Partizana u srpskoj košarci, ali i ostalim akterima: "Ja sam sa Nebojšom puno pričao, on zna moj stav. Mi imamo četiri stuba košarke. Jedan je KSS na čelu, drugi je KLS, treći i četvrti su Crvena zvezda i Partizan. To su stubovi naše košarke", rekao je Pešić. 

Objasnio je selektor: "Svi moraju da se dogovaraju jer košarka je najvažnija stvar. Bez sistema, bez dogovora, bez kompromisa je nemoguće praviti rezultate i nemoguće je da i Crvena zvezda i Partizan postižu rezultate kakve žele. Meni je to važno kao treneru", zaključio je Pešić. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC