• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razbio Jokića i Denver, a sad hoće da mijenja sport: Samo da uzmem prsten i gotovo je sa NBA!

Autor Nikola Lalović

Entoni Edvards namjerava da prestane sa NBA karijerom ukoliko uskoro uzme prsten!

 Entoni Edvards želi u NFL kada osvoji NBA prsten Izvor: X/@espn/Printscreen

Entoni Edvards je odigrao sjajnu sezonu prošle takmičarske godine u NBA. Toliko je bio dobar da su ga mediji konstantno poredili sa Majklom Džordanom. Ipak njegova Minesota je nakon što je eliminisala Denver nije uspjela da dođe do NBA titule što je izgleda dobra vest za sve one koji vole da gledaju Edvardsa na košarkaškom terenu. Zašto?

Zato što je u intervjuu za ESPN objavio da će ukoliko osvoji NBA prsten u narednih nekoliko sezona otići iz lige i promijeniti sport! Edvards želi da se oproba u američkom fudbalu i uvjeren je da bi bio odličan i u NFL-a. "Rekao sam drugarima, ako osvojim titulu u naredne tri ili četiri sezone otići ću da igram američki fudbal", istakao je Edvards

Edvards je rođen u Atlanti, a nakon srednje škole i jedne godine u NCAA na Džordžiji Minesota ga je uzela kao prvog pika na draftu 2020. godine. Uzeo je titulu rukja godine, odmah je pokazao veliki kvaliftet, a prošle sezone je prosječno bilježio 25,9 poena, 5,1 asistencija i 5,4 skoka po meču. Što se američkog fudbala tiče nije ga Edvards igrao u srednjoj školi, što znači da je posljednji put bio na terenu prije 12. rođendana. Ipak ubijeđen je da bi u NFL uspio.

"Mogao sam da budem profesionalac i u američkom fudbalu. Bio sam jako dobar, bio sam najbolji ranging bek u državi sa devet ili deset godina. Prestao sam da igram američki fudbal jer sam vidio da su moja braća zaigrala košarku i to mi je tada izgledalo zabavnije", rekao je Edvards za "SB Nejšn" 2019. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC