• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gedraitis i Kenan imaju plan kako da zaustave Real: "Igrao sam sa Petruševim, pomoći će nam"

Uoči meča Crvene zvezde sa Real Madridom medijima su se obratili i Rokas Gedraitis i Ajzea Kenan.

 Gedraitis i Kenan o meču sa Realom Izvor: MONDO/Tijana Jevtić

Crvena zvezda u petom kolu Evrolige putuje u Madrid kako bi se sastala sa Realom, a meč je na programu u četvrtak od 20.45 časova. Crveno-bijeli su na vrhu tabele i glavni cilj je nastaviti u dobrom ritmu. Vrlo malo je falilo izabranicima Janisa Sferopulosa da na domaćem terenu savladaju Barselonu, a sada je pred sobom imati još jednog zahtjevnog rivala. Rokas Gedraitis iznio je plan kako zaustaviti Kraljevski klub, dok je Ajzeja Kenan prokomentarisao dolazak svog saigrača iz Olimpijakosa Filipa Petruševa.

Rokas Gedraistis je kratko analizirao protivnika: "Oni igraju dobru košarku, naročito u odbrani. Imaju visoke igrače, kao što je Tavares. Biće teško, ali imamo dobre šanse. Idemo sa pozitivnim stavom i željom da pobijedimo", rekao je krilni igrač crveno-bijelih.

Na pitanje kao zaustaviti Kampaca i ekipu Gedraistis je bio jasan: "Odbrana, naravno dobra odbrana", nasmijao se i dodao: "Znamo koliko su dobri. Naravno, imaju uspone i padove kao i svaki tim. Imaju dobru rotaciju u ekipi. Mi moramo da igramo kao tim, prvenstveno u odbrani i mislim da će sve biti dobro", zaključio je Litvanac.

Pogledajte

01:23
Rokas Gedraitis
Izvor: Mondo/Tijana Jevtić
Izvor: Mondo/Tijana Jevtić

Petrušev će pomoći

O dobro poznatom rivali Ajzea Kenan je kratko rekao: "Pokušaćemo da pobijedimo ponovo, treba da poštujemo trenerov plan koji je pripremio u posljednja dva dana".

Crvena zvezda je potvrdila povratak Filipa Petruševa. Reprezentativac Srbije je u Olimpijakosu bio saigrač beka Zvezde, tako je Kenan na pitanje o doprinosu novog pojačanja ispričao: "Ne znam sada. Biće dobar igrač za nas. Igrali smo zajedno prošle sezone, vjerujem da će na pomoći. Sada je kod kuće, siguran da će biti srećan, drago mi je da je tu".

Posljednji meč Zvezde u  ABA ligi obilježila je vatrena atmosfera u Podgorici. "Bio je to moj prvi put. Bilo je intenzivno, svi su bili protiv nas - igrači, navijači. Mi smo uradili šta smo morali i pokušali da pobijedimo", zaključio je Kenan.

Pogledajte

01:31
Ajzea Kenan
Izvor: Mondo/Tijana Jevtić
Izvor: Mondo/Tijana Jevtić

 BONUS VIDEO: 

Pogledajte

03:51
Janis Sferopulos
Izvor: Mondo/Tijana Jevtić
Izvor: Mondo/Tijana Jevtić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC