• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Željko, nisam dobro": Ova scena iz hodnika Arene brine navijače Partizana!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Glavni organizator igre Partizana povrijeđen je napustio Beogradsku arenu i nije mogao da hoda normalno. Kako je otišao iz dvorane i šta je rekao treneru Željku Obradoviću.

 Karlik Džouns povrijeđen Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić/MN Press

KK Partizan ostao je u završnici meča bez glavnog organizatora igre, plejmejkera Karlika Džounsa. Povrijedio se uoči finiša i šest i po minuta prije kraja nepovratno sjeo na klupu.

Poslije meča, Džouns je napustio Beogradsku arenu sa očiglednim bolom u nozi, zbog kojeg nije mogao da normalno hoda. Poslije kratkog razgovora sa trenerom Željkom Obradovićem, on se zaputio ka izlazu, a novinari su vidjeli da ima očigledan problem.

Pogledajte scenu iz Beogradske arene.

Trener crno-bijelih Željko Obradović rekao je poslije utakmice na konferenciji za novinare šta mu je Karlik Džouns kazao.

"Karlika sam pitao kako se osjeća, kaže mi da nije dobro. To je bila prva informacija kada sam ga vidio u hodniku poslije utakmice. Reagovaćemo već ujutru, ići će na snimanje", izjavio je trener crno-bijelih.

Dok je prolazio pored novinara u hodniku Arene upitan je ukratko kakvo je stanje sa povredom. "Teško je", bilo je sve što je Karlik rekao i onda je otišao dalje šepajući što svakako nije izgledalo dobro.

Partizan u narednih desetak dana igraju tri utakmice, protiv Krke u subotu i Monaka u srijedu u Beogradskoj areni, a onda u petak 1. novembra protiv Fenerbahčea u istanbulu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC