• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović za MONDO: Energijom do titule

Trener Igokee za naš portal govorio o "brejku" na "Pecari", prvoj "meč lopti" u srijedu u Laktašima, ostanku na trenerskoj klupi u Aleksandrovcu...

 Jovanović za MONDO: Energijom do titule Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Igokea je pobjedom u Širokom Brijegu (76:83) stekla prednost domaćeg parketa i priliku da već u narednoj utakmici u Laktašima odbrani titulu šampiona.

Taj meč neće biti odigran u utorak već dan kasnije zbog Dana žalosti u Bosni i Hercegovini izazvanog nezapamćenim poplavama u našoj zemlji.

Vladimir Jovanović je najprije istakao da je zadovoljan trijumfom u trećoj utakmici, koja je "prelomljena" odličnom partijom u drugoj četvrtini (8:21).

"Nešto lošije smo otvorili utakmicu na 'Pecari', nismo imali rješenja za njihove šuteve, prije svega za tri poena, ali smo uspjeli da se vratimo pred kraj prve četvrtine. U tim trenucima smo uspostavili prije svega odbranu, a kasnije i napad. Imali smo dobar procenat šuta, a kad je škripalo u tom segmentu, pokrivali smo nedostatak ofanzivnim skokom. Imali smo statistički 11 skokova u napadu, možda i više, ali jako vrijednih", počeo je kratku analizu trener Igokee.

U nastavku su "igosi" okrenuli situaciju u svoju korist i poveli sa desetak razlike...

"Stekli smo desetak poena viška, ali smo bili blizu da ih ispustimo. Rezultat je išao malo i gore i dole, ali smo uspjeli da izdržimo pritisak Širokog i zabilježimo važnu gostujuću pobjedu".

Sada prvaku BiH predstoji prva meč lopta u srijedu u Laktašima za odbranu pehara šampiona...

"Svaka utakmica je zasebna... Ove sezone smo protiv Širokobriježana igrali mnogo mečeva. Odlično se poznajemo, nema velikih tajni, kao što ih nije ni dosad bilo. Mi naravno, želimo da osvojimo titulu, imamo prednost domaćeg parketa i pokušaćemo energijom od prvog do posljednjeg minuta da nametnemo svoj ritam i da zabilježimo pobjedu".

Iako nije ponovio uspjeh iz prethodne sezone, većina košarkaških stručnjaka zadovoljna je radom Jovanovića i ostvarim rezultatima dosad. Jedan od trenera, koji je javno pružio podršku ostanku Jovanovića na klupi je i bivši strateg "igosa" Dragan Bajić.

"Zahvaljujem se na podršci mom prethodniku i kolegi Bajiću, ali u ovom trenutku dok traje sezona ne mogu više da govorim na tu temu. Nije ni vrijeme ni mjesto da se razgovara o mom odlasku ili ostanku. Najprije dajte da završimo posao i odbranimo pehar šampiona", zaključio je nekadašnji trener Partizana i Donjecka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC