• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đedović: Iznenadićemo sve!

Autor mondo.ba

Košarkaš minhenskog Bajerna Nihad Đedović smatra da reprezentacija BiH posjeduje kvalitet da prođe u drugu fazu takmičenja na Evropskom prvenstvu sljedeće godine.

 Đedović: Iznenadićemo sve! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Francuska, Finska, Poljska, Izrael i Rusija biće rivali "zmajeva" u grupi A na predstojećem Evropskom košarkaškom prvenstvu, koje će 2015. godine po prvi put biti održano u četiri države: Francuskoj, Hrvatskoj, Njemačkoj i Letoniji.

IVANOVIĆ

Iako još nije potpisao novi ugovor, gen-sek Saveza Harun Mahmutović poručio je da će crnogorski stručnjak Duško Ivanović sigurno ostati na klupi "zmajeva". "Sa selektorom razgovaramo o pripremama i igračkom kadru, tako da vjerujem da će nas on voditi u Francuskoj", poručio je Mahmutović.

Žrijeb je bio naklonjen reprezentaciji BiH, a nakon generalnog sekretara Košarkaškog saveza BiH Haruna Mahmutovića, i ponajbolji igrač bh. selekcije Nihad Đedović istakao je da očekuje prolaz u narednu rundu takmičenja.

"Nikada nisam gledao na žrijeb jer smatram da uvijek zavisimo samo od sebe, bez obzira na kvalitet protivnika. Evropsko prvenstvo je uvijek kvalitetno, tu igraju najbolji timovi, ali smatram da smo dobro prošli na žrijebu. Moramo dobro da se pripremimo za završni turnir, da okupimo najbolje što imamo i onda sam uvjeren da možemo da ostvarimo prolazak u drugu fazu Prvenstva Evrope", tvrdi Đedović, a prenosi "EuroBlic".

Košarkaš Bajerna iz Mihnena smatra da će BiH biti "tvrd orah" za sve rivale.

"Mislim da imamo veoma kvalitetnu generaciju, koja i te kako može da iznenadi sve rivale jer ima potencijal i nadam se da ćemo ga pokazati u Francuskoj. Vidjećemo u kakvim sastavima će nastupiti naši rivali, a volio bih da mi budemo kompletni", poručio je dvadesetčetvorogodišnji Višegrađanin.

Evropsko prvenstvo 2015. godine biće održano od 5. do 20. septembra. Četiri prvoplasirane selekcije iz svake grupe obezbijediće plasman u osminu finala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC