• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Mirza umalo "dabl-dabl"

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine ponovo je imao sjajnu noć na NBA parketima, ali je opet njegov Finiks poražen i to kod kuće od Boston Seltiksa (102:99).

  Teletović je protiv "kelta" umalo zabilježio "dabl-dabl" učinak za koji mu je nedostajao jedan skok - ubacio je 17 koševa i uhvatio devet lopti. Pored toga, ostvario je i dvije asistencije, ali nije ga služila "dalekometna paljba".

Iz sedam pokušaja ubacio je samo jednu "trojku".

...
Izvor: YouTube

Srpski centar Boban Marjanović drugi put u karijeri je dobio priliku da počne meč NBA lige!

Za razliku od gostovanja u Denveru krajem novembra, kada je na parketu proveo samo šest minuta, srpski div je u derbiju Oklahoma Siti Tander - San Antonio Spurs (111:92) bio prvi centar "mamuza" u pravom smislu te riječi.

Igrao je 27 minuta i zabilježio 13 poena (5/12 iz igre, 3/4 sa linije slobodnih bacanja), uz šest skokova i po jednu asistenciju, blokadu i ukradenu loptu.

Trener San Antonija Greg Popović odlučio je da u subotu i ponedjeljak odmara "Veliku trojku" Dankan, Parker, Đinobili, a meč protiv Oklahome propustio je i Lamarkus Oldridž, tako da se Bobiju ukazala šansa da u duelu sa solidnim centrima, kakvi su Stiven Adams i Enes Kanter, pokaže koliko je napredovao za nepunih pola godine u NBA ligi.

Spursi su praktično "zabetonirani" na drugom mjestu tabele Zapada, iza Golden Stejta, a ispred Oklahome, koja je takođe ubjedljivo treća.

Nemanja Bjelica poslije pauze zbog povrede stopala dobija kakav-takav prostor da se iskaže u timu Minesota Timbervulvsa, a tako je bilo i u duelu sa poslovično čvrstom i neugodnom Jutom - 84:93.

Reprezentativac Srbije igrao je 14 minuta i ubacio jednu trojku, uz tri skoka i jednu asistenciju. Šut iz igre 1/5 pokazuje da nije imao svoje veče, ali trebalo bi da bude bolje već u sljedećoj utakmici, protiv Finiksa.

REZULTATI:

Bruklin - Indijana 120:110
Orlando - Čikago 111:89
Nju Orleans - Toronto 91:115
Detroit - Atlanta 95:112
Njujork - Klivlend 93:107
Minesota - Juta 84:93
Oklahoma - San Antonio 111:92
Milvoki - Šarlot 91:115
Finiks - Boston 99:102
Portland - Filadelfija 108:105

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC