• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gledali Srbiju, pa završili u zatvoru

Autor mondo.rs

Brazilska Agencija za sprovođenje zakona privela je deset australijskih sportista zbog zloupotrebe akreditacija na Olimpijskim igrama, saopštio je Australijski olimpijski komitet.

Deset australijskih sportista koji se takmiče na Olimpijskim igrama u Riju privedeni su posle košarkaškog meča Srbije i Australije.

Oni su zloupotrebili svoje akreditacije. Iako nije tačno navedeno kakav su prekršaj napravili spekuliše se da u želji da se domognu boljeg mesta nisu poštovali proceduru da budu smešteni u posebnom delu dvorane.

"Velik broj australijskih sportista otišao je da podrži svoje drugove na utakmici protiv Srbije. Deset australijskih sportista nije imalo akreditaciju za taj događaj. Zajedno sa brazilskim vlastima radimo na rešavanju ovog pitanja", rekla je izvršni sekretar Australijskog olimpijskog komiteta Fiona de Jang.

Australijanci koji su zloupotrebili jedini validni dokument u Riju privedeni su posle utakmice u stanicu policije blizu dvorane, a kasnije su dali i iskaz u sudu.

Fiona de Jang rekla da je reč o sportistima koji predstavljaju Australiju u biciklizmu, ragbiju i veslanju, ali da nijedan od njih nije uhapšen i zadržan u zatvoru.

Portparol olimpijskog tima Australije naveo je da problemom koji se dogodio na košarkaškom meču Srbija - Australija treba da se bavi međunarodni olimpijski komitet, a ne brazilska policija.

Srbija je pobedila Australiju rezultatom 87:61 i izborila meč za zlatnu medalju protiv SAD, dok će se "kenguri" boriti za bronzu sa selekcijom Španije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC