• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Održan jubilarni 20. Košarkaški sabor Srpske

Autor mondo.ba

Utakmicama muških i ženskih selekcija Republike Srpske i Košarkaških liga Srbije u Trebinju je obilježen 20. Košarkaški sabor Srpske. "KS Srpske uvijek će imati svu moguću pomoć od KS Srbije", poručio predsjednik KSS Predrag Danilović.

Obilježavanje jubilarnog 20. Košarkaškog sabora Republike Srpske u Trebinju počelo je prijemom predstavnika Košarkaškog saveza Srbije (KSS) i Košarkaškog saveza Republike Srpske (KS RS) u upravi grada Trebinja, nakon čega su odigrana dva meča.

Snage su odmjerile muške i ženske selekcije Republike Srpske i Košarkaških liga Srbije.

NAJBOLJI U RS

Za najbolju košarkašicu Republike Srpske proglašena je Tamara Kapor iz podgoričke Budućnosti, dok je košarkaš Igokee Draško Albijanić najbolji u muškoj konkurenciji.

Kod dama, koje su prve istrčale na teren, gošće su slavile 97:62 (22:13, 26:21, 26:13, 23:15). Reprezentaciju RS sa klupe je predvodio trener Slobode iz Novog Grada Sunčica Marčeta, a njen pomoćnik bio je Milorad Nadaždin iz Trebinja. Miloš Pavlović (Radivoj Korać) i Bojan Ivanović (Partizan 1953) sjedili su na klupi Ženske košarkaške lige Srbije.

I kod muškaraca slavili su gosti iz Srbije, 71:79 (18:16, 19:25, 20:20, 14:18). Sa klupe ih je predvodio Vladimir Đokić (Vršac) i Dušan Alimpijević (Spartak), dok su na klupi domaće reprezentacije bili Goran Sladojević (Mladost, Mrkonjić Grad) i Radoslav Ivanković (Svislion Leotar, Trebinje).

Najbolji trojkaš na Saboru bio je Milan Lužajić sa 17 poena, dok je najbolje zakucavanje izveo Nemanja Nenadić.

Jubilarni sabor još jednom je potvrdio čvrste veze bratskih saveza, što je naglasio i predsjednik KSS Predrag Danilović.

"Izuzetno mi je drago što su se najbolji košarkaši Republike Srpske i Srbije okupili baš u Trebinju. U ime Košarkaškog saveza Srbije mogu da obećam da Košarkaški savez RS može da računa na svu moguću pomoć od našeg saveza. Bilo da je to u pitanju tehnička ili stručna pomoć, mi smo tu za našu braću Srpske. Mogu još samo da očekujem da će ionako uspješna saradnji biti podignuta na još veći nivo", poručuio je Danilović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC