• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola "kraljevima" poskidao krune (VIDEO)

Autor mondo.rs

Jokić na gostovanju u Sakramentu zabeležio "dabl-dabl" učinak, Bjelica dobar u porazu Minesote, San Antonio ubedljiv protiv Golden Stejta, kome "diše za vrat"

Denver je završio još jedan uspešan posao, ovog puta u Sakramentu, gde je pobedio Kingse rezultatom 105:92. Glavnu rolu imao je opet Nikola Jokić. Srpski reprezentativac skinuo je krune domaćim igračima, ostvarivši "dabl-dabl" učinak.

On je za pola sata na parketu upisao 20 poena (šut iz igre 7/12), uz 14 skokova, a imao je i po dve asistencije, ukradene i izgubljene lopte za ukupno 31. trijumf Nagitsa ove sezone, uz 35 poraza.

Jokić
Izvor: YouTube

Osim Jokića, odličnu partiju pružio je Geri Heris, koji je upisao 24 poena, Danilo Galinari postigao je 15 poena uz pet skokova, dok je odlični Denver, koji je odigrao veoma dobro u odbrani, u poslednjem kvartalu predvodio Džamal Marej sa ukupno 14 pogodaka.

Denver je sada na dve pobede više od Portlanda u borbi za osmo mesto na Zapadu.

Dobru partiju u noći između subote i nedelje prikazao je i Nemanja Bjelica, iako je njegova Minesota poražena na gostovanju Milvokiju (102:95).

Bjelica je proveo 31 minut u igri i za to vreme ostvario je učinak od osam poena, imao je pet skokova, tri asistencije i jednu blokadu. Karl-Entoni Tauns bio je veoma raspoložen (35 poena i 14 uhvaćenih lopti), ali njegova odlična partija nije pomogla Vulvsima da se trijumfovalno vrate kući.

Milvoki je imao daleko rasloženiju ekipu, budući da su čak sedmorica igrača upisala dvocifren učinak, a predvodio ih je Janis Andetokumpo sa 18 poena, sedam asistencija, četiri skoka i dve blokade.

U derbiju večeri u NBA ligi San Antonio - Golden Stejt, u kojoj su u obe ekipe nedostajali ključni igrači, pobedu su odneli Spursi, i to ubedljivu 107:85.

San Antonio nastupao je bez Kavaji Lenarda, Lamarkusa Oldridža i Tonija Parkera, ali su uspeli sve vreme da budu ti koji diktiraju tempo.

Na drugoj srani nije bilo Stefa Karija, Drejmonda Grina, Andrea Iguodale i Kleja Tompsona, pa su Spursi već na poluvremenu imali 64:44, što su bez problema održali do kraja meča.

Predvodio ih je Peti Mils sa 21 poenom, dok je kod gostiju najbolji bio Jan Klark sa 36 pogodaka.

Ekipa Grega Popoviča (51-14) sada ima samo pobedu manje od Golden Stejta (52-14) u borbi za prvo mesto Zapadne konferencije uoči plej-ofa, ali i utakmicu manje.

Kuc kuc
Izvor: YouTube

REZULTATI

Orlando - Klivlend 104:116
Šarlot - Nju Orleans 122:125
Majami - Toronto 104:89
Milvoki - Minesota 102:95
San Antonio - Golden Stejt 107:85
Dalas - F
iniks 98:100
Memfis - Atlanta 90:107
Portland - Vašington 124:125
(produžetak)
Sakramento - Denver 92:105
Detroit - Njujork 112:92
LA Klipers –
Filadelfija 112:100
Oklahoma - Juta 112:104

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC