• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuzmić promoter "Zlatnog sna" na Kozari

Autor mondo.ba

Reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić promoter je košarkaškog kampa "Zlatni san" (Gold Dream) koji se održava na Benkovcu na Kozari od 2. do 22. jula.

 Ognjen Kuzmić promoter košarkaškog kampa na Kozari Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Ognjen Kuzmić je poručio mladim košarkašima, možda budućim reprezentativcima i NBA zvijezdama da budu uporni i da vrijedno treniraju, prenijela je agencija Srna.

"Rad, rad i samo rad, vrijedno vježbanje, jer uzalud je talenat ako se na njemu dalje ne radi", rekao je košarkaš Rel Madrida i selekcije Srbije.

MONDO sa Kuzmićem u Doboju: Samo sa Krajišnicima!

Nekadašnji košarkaš Tomica Zirojević, kao predsjednik udruženja "Zlatni san", koji je organizator kampa zajedno sa Daliborom Stuparom, izjavio je da su organizovali kamp kako djeca iz Potkozarja, željna kvalitetnog treninga i novih znanja, ne bi putovala po desetak sati do drugih kampova, koji se organizuju u sličnom ambijentu.

"Ovo je prelijep ambijent planine Kozare, gdje postoje svi uslovi, počev od smještaja, uređenih lokacija za šetnju pa sve do uređenih terena na Benkovcu, gdje djeca mogu da kvalitetno treniraju", rekao je Zirojević.

U radu kampa učestvuje pedesetak mališana iz Prnjavora, Banjaluke, i Prijedora, sa kojim rade mladi kvalitetni treneri, među kojima su i Danilo Palalić iz Prijedora i Vladimir Pilipović iz Banjaluke.

Pomoćnik ministra za sport Republike Srpske Dragan Jaćimović pohvalio je organizatore i izrazio uvjerenje da će djeca biti zadovoljna uslovima i da će kamp u budućnosti imati učesnike iz svih gradova regiona.

"Time ćemo samo dokazati da i mi imamo čime da se ponosimo", rekao je Jaćimović i zahvalio se organizatorima ovog kampa, članovima istoimenog udruženja, koji su odlučili da na Kozari organizuju ovakav kamp za mlađe kategorije.

"Danas je bio jedan radni sastanak da vidimo za ubuduće podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta jer sigurno je da mi prepoznajemo dobre stvari, a jedna od njih je i da se vidi toliko dobrih mladih košarkaša i ta mladost u prelijepom Potkozarju", izjavio je Jaćimović.

Mlade košarkaše posjetio je i gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković koji je istakao da je grad Prijedor zdušno podržao ideju za ovaj kamp, jer je strateško opređeljenje gradske vlasti da Kozaru otvara prema ljudima.

"Naša ljepotica, legendarna planina Kozara idealna je za sve vrste sportova, ovđe postoje sportski tereni, smještajni kapaciteti, posebno za visinske pripreme i jedna od novijih aktivnosti na panini Kozari je i ovaj košarkaški kamp", rekao je Đaković.

On je dodao da je tako ova planina, osim toga što je otvorena za planinare iz cijelog svijeta, otvorena za razne druge sportove, za automobiliste, bicikliste i manifestacije poput "džipijada".

"Ovdje se mogu održavati kvalitetne visinske pripreme i mi ćemo ubuduće raditi na proširivanju kapaciteta na ovoj planini kako bi što više mladih ljudi ovdje na čistom vazduhu i u gotovo idealnim uslovima mogli da se bave sportom", naglasio je Đaković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC