• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbi u NBA: Nije bilo loše...

Autor mondo.rs

Nikola Jokić bio odličan, ali Denver ostao bez pobjede. Bogdanović i Bjelica dali veliki doprinos u trijumfu Kingsa. Marjanović vrlo dobar, Teodosićev skroman učinak u pobjedi Klipersa.

Baksi su u Milvokiju zabilježili 12. pobjedu u sezoni (četiri poraza), a Denveru nanijeli sedmi poraz – 104:98.

Blistao je Janis Adetokunbo. Grk je upisao 29 poena, 12 skokova i šest asistencija. U pozitivnom Elementu bio je i Erik Bledso, koji je imao 23 poena i po pet skokova i asistencija.

Dobra partija Nikole Jokića nije bila dovoljna Denveru da zabilježi 11. trijumf. Srpski centar meč je završio sa 20 poena (najviše u svojoj ekipi) i takođe sa po pet uhvaćenih lopti i uspješnih dodavanja za koš.

Jokić
Izvor: Youtube/NBA


Za razliku od Somborca, Beograđani Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović imali su uspjeha u noći između ponedjeljka i utorka. Njih dvojica bila su vrlo dobra u trijumfu Sakramenta protiv Oklahome. Posle ove pobjede i Kingsi imaju pozitivan skor 9-8.

Bjelica je za 22 minuta postigao 12 poena i osam skokova, dok je Bogdanović igrao dva minuta više i za to vrijeme ubacio 16 koševa, imao pet skokova i tri asistencije.

Bogdanović
Izvor: Youtube/NBA


Prvi strijelac Kingsa na meču bio je Badi Held sa 25 poena, dok je Iman Šampert postigao 23.

I Oklahoma je imala raspoložene igrače. Rasel Vestbruk bio je nadomak novog "tripl-dabla" u karijeri, ali su mu falile tri asistencije. Sa 29 poena ponio je titulu prvog strijelaca utakmice, uz 13 uhvaćenih lopti. Pol Džordž je stao na 27 koševa.

I Klipersi su trijumfalno završili veče i to u gostima Atlatnti – 127:119. Miloš Teodosić i Bobi Marjanović nisu dobili neku veću minutažu. Srpski reprezentativci igrali su po devet minuta. Teo nije uspio da se upiše, imao je dva skoka i jednu asistenciju, dok je Marjanović zabilježio 12 poena i jedan skok.

Marjanović
Izvor: Youtube/NBA

Filadelfija je pobijedila Finiks (119:114) i time stigla do devete pobjede u nizu ove sezone kod kuće, a predvodio ju je Džoel Embid sa 33 poena i 17 skokova.

Boston Seltiksi doživjeli su četvrti poraz u posljednjih šest utakmica, a posljednji su ih savladali Šarlot Hornetsi – 117:112. Najzaslužniji za pobjedu bio je Kemba Voker koji je meč završio sa 43 poena (sedam trojki), od čega je 21 postigao u posljednjem kvartalu. U ekipi Seltiksa najefikasniji je bio Kajri Irving sa 27 poena i 11 asistencija.

Dalas je pretrpio poraz od Memfisa (98:88), ali je Luka Dončić imao zapaženu rolu u redovima Mevsa. Slovenac je završio duel sa "dabl-dabl" učinkom - 15 poena i 10 skokova, a imao je i tri asistencije.

REZULTATI
Šarlot - Boston 117:112
Detroit - Klivlend 113:102
Indijana - Juta 121:94
Filadelfija - Finiks 119:114
Atlanta - LA Klipers 119:127
Memfis - Dalas 98:88
Milvoki - Denver 104:98
Nju Orleans - San Antonio 140:126
Sakramento - Oklahoma 117:113

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC