• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Teo igrao fudbal kod Dekija! Došli i Sale, Danko...

Autor mondo.rs

Pogledajte kako je ovih dana na planinskom kampu legendarnog srpskog fudbalera.

Druga sezona kampa Deki5 se sve više zahuktava. Na obroncima Zlatibora i Kopaonika i ove godine pomjeraju se granice kada je organizacija fudbalskih kampova u pitanju. U vrhunskom ambijentu, fantastičnim uslovima za trening i veliku posvećenost svih trenera mališani uče fudbal, ali se uz to sjajno zabavaljaju i druže.

Kamp Deki5 i ove godine je stjecište poznatih sportista, glumaca, velikih prijatelja Dejana Stankovića koji zdušno podržavaju negov projekat i rad sa djecom. Tako su se tokom druge smjene sa mališanima družili kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić, zatim legendarni fudbaleri Partizana Saša Ilić i Danko Lazović, ali i poznati glumci Viktor Savić i Aleksandar Radoičić.

"Deki Stanković radi sjajnu stvar. Apsolutno znam o čemu govorim, jer sam se i ja posvetio radu sa djecom na mom košarkaškom kampu i svjestan sam koliku odgovornost sve to nosi. Sve ono što sam vidio me je zaista fasciniralo, ali ništa manje od čovjeka i profesionalca kakav je Deki Stanković nisam ni očekivao. Kamp Deki zaslužuje sve pohvale i zato mi je mnogo drago da sam na ovaj način mogao da pružim podršku cijelom ovom projektu", konstatovao je Miloš Teodosić.



Glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić su i prošle godine bili gosti Dekija Stankovića na Zlatiboru:

"Mi smo stari kamperi" - uz osmijeh kaže Viktor Savić i dodaje: "Značajno smo fudbalski napredovali u odnosu na prošlu godinu zato smo se i ponovo vratili", konstatovao je Savić a na njegovu priču se nadovezao Aleksandar Radojičić:

"Šalu na stranu, zaista smo uživali prošle godine i još tada smo obećali da ćemo doći ponovo. Biti u društvu Dekija Stankovića i ovih sjajnih mališana je zaista privilegija i to nismo željeli da propustimo".

I Saša Ilić je jedan od onih koji je bio u posjeti Kampu Deki5 u njegovoj premijernoj sezoni:

"Još prošle godine sam bio oduševljen, zato sam ovog ljeta poveo i Danka Lazovića da vidi jedan sjajan fudbalski projekat kakav je bio potreban Srbiji. Mogu da kažem, da je organizacija podignuta na još viši nivo, a vjerujte mi da je to bilo jako teško, jer je Deki Stanković u prvoj sezoni postavio vrlo visoke standarde", rekao je Ilić.

"Za mene je ovo veliko iznenađenje, ali i ohrabrenje kada vidim da neko sa ovakvom posvećenošću radi sa djecom. Trebalo bi slijediti primjer Dejana Stankovića i po Srbiji praviti više ovakvih kampova koji su ovako profesionalno organizovani. Uživao sam, a srce mi je posebno puno kad sam vidio koliko sve ovo donosi radosti ovoj djeci", zaključio je Danko Lazović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC