• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirotić pohvalio Simanića: Iznenadio me je, biće veliki igrač (VIDEO)

Autor mondo.rs

Lider Barselone lepim rečima govorio o krilnom centru Crvene zvezde.

 Mirotić pohvalio Simanića: Iznenadio me je, biće veliki igrač (VIDEO) Izvor: MN PRESS

U odsustvu povređenog Derika Brauna (32), mlada "četvorka" Boriša Simanić (21) vratio se u Zvezdinu petorku, dobio šansu u Evroligi i bio starter protiv Barselone.

Krilni centar rođen 1998. godine podsticao je dobrim potezima veliku energiju, ona se prelivala sa tribina na parket i "gurala" crveno-bele u ka vođstvu kroz čitavo prvo poluvreme.

Možda će vas zanimati

U drugom poluvremenu je slika bila drugačija, jer je "Blaugrana" preuzela kontrolu i uvela meč u svoj ritam, pre svega čvršćom odbranom.


Bila je to značajna pobeda ekipe Svetislava Pešića i važno veče za Nikolu Mirotića, koji je dobio poklon od Zvezde i emotivno podneo ovacije "Pionira" i skandiranje Delija. O tome je govorio na rubu suza.

O utakmici je rekao da je i očekivao da bude teško.

"Oni su izašli mnogo jače od nas, bili su borbeniji, pravili su presing po celom terenu, a nama je trebalo vremena da uđemo u igru, da shvatimo intenzitet igre i da moramo da pojačavamo odbranu. I mislim da smo to pokazali u drugom poluvremenu, kada smo kontrolisali skok i kada smo u napadu počeli da igramo svoju igru. Tu se video naš kvalitet. Jako bitna pobeda za nas, imamo skor 4-0 i jak smo zadovoljni".

Na startu utakmice vodio je česte duele upravo sa Simanićem, koga je pohvalio pred novinarima.

"Jako je veliki talenat, vidi se da ima neverovatnu ruku i nije samo šuter. Naravno da može da spusti loptu, da kreira za ekipu. Prilično sam iznenađen. Znao sam da je dobar igrač, napravili smo dobar skauting, ali drugačije je gledati ga na snimku i igrati protiv njega. Mislim da je odigrao i sjajnu odbranu protiv mene na niskom postu, imao sam nekoliko izgubljenih lopti. Samo da nastavi da radi i sigurno će biti veliki igrač. Na pravom je mestu u Zvezdi, vidim da igra i samo neka nastavi da koristi ovu šansu", poruka je krilnom centru crveno-belih od zvezde Barselone.

Pogledajte i poslušajte Mirotićevu izjavu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC