• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loše vijesti za Real pred dolazak u Beograd: Rejesova zamjena polomila kost

Autor mondo.rs

Trener Pablo Laso poveo je 33-godišnjeg centra visokog 218 centimetara na gostovanje Žalgirisu prošle nedjelje, ali je Mežri iskrenuo skočni zglob zbog čega nije igrao na toj, ali i naredne tri utakmice.

  Salah Mežri polomio kost, ne igra protiv Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

U jednom danu navijači košarkaške sekcije Real Madrida saznali su dvije loše vijesti - legendarni Felipe Rejes ima hroničnih problema sa ramenom, što nije čudno u 39. godini, dok će povratnik u klub, Salah Mežri, morati još da čeka do novog debija u dresu najtrofejnijeg košarkaškog kluba Evrope.

Marokanac je potpisan upravo zbog problema sa kojima je kapiten ekipe, Rejes, ušao u sezonu 2019-20, zbog kojih je u sedam nastupa u ACB i Evroligi igrao samo 8,5 minuta u prosjeku, međutim ispostavilo se da je i sam Mežri došao rovit u Madrid zbog čega publika i dalje čeka da ga vidi na djelu.

Možda će vas zanimati

Izgleda da će čekati još malo.

Trener Pablo Laso poveo je 33-godišnjeg centra visokog 218 centimetara na gostovanje Žalgirisu prošle nedjelje, ali je Mežri iskrenuo skočni zglob zbog čega nije igrao na toj, ali i naredne tri utakmice sa Obradoirom (pobjeda 76:83), Efesom (poraz 76:60) i juče sa Manresom (pobjeda 94:74).

Štaviše, testovi na koje je podvrgnut pokazali su da je doživio frakturu kosti stopala lijeve noge, tako da će ovaj niz biti još duži. Do kada će bivši košarkaš Dalas Meveriksa odsustvovati? Nijedan od relevantnih španskih medija nije objavio više od procjene da bi to moglo da potraje.

Svi su izgledi da će se prije u pun ritam vratiti Rejes, čovjek zbog kog je Mežri dobio novu priliku u Realu poslije perioda od 2013. do 2015. godine na osnovu kog je i dobio šansu u NBA ligi.

Lasov sastav ove nedjelje očekuje dvomeč sa njemačkim klubovima u Evroligi: gostovanje Bajernu u Minhenu u srijedu, pa susret sa Albom Berlin u prestonici Španije 48 sati kasnije, a onda i dolazak u Beograd na meč sa Crvenom zvezdom 7. novembra.

U međuvremenu, Real će igrati sa još jednim evroligašem, ali u okviru ACB lige - u nedjelju će gostovati Baskoniji u Vitoriji.

Sa skorom 2-2, Madriđani se nalaze na 11. mjestu tabele Evrolige, dok su u nacionalnom šampionatu perfektni, 6-0.

Više o Evroligi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC