• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li bi sve bilo drugačije u Golden Stejtu da je Grin ćutao? Moguće...

Autor mondo.rs

Svađa saigrača kraj terena ipak je uticala na promjenu izgleda kompletne lige. Evo šta o njoj sada kaže "Kej-Di".

Poslije odlazaka Kevina Durenta u Bruklin, Andrea Igudale u Memfis, Šona Livingstona u penziju, a Kleja Tompsona na dugo bolovanje, moglo je da se pretpostavi da Golden Stejt neće biti jak i uspješan kao što je bio.

Međutim, da li je bilo ko mogao da nagovijesti da će najdominantniji tim ove decenije prolaziti kroz ovako velike probleme?

Možda će vas zanimati

 Poslije tri poraza u prve četiri utakmice - i to sva tri ubjedljiva neuspjeha - ekipa Stiva Kera ostala je bez svog najboljeg igrača Stefa Karija, koji je doživio prelom ruke na dva mjesta.

U ovom trenutku, dok je osvajač tri titule u posljednjih pet godina u sve većem problemu, javio se Kevin Durent i u intervjuu za "ESPN" govorio o svom odlasku iz Kalifornije ovog ljeta.

Prema njegovim riječima, svađa sa saigračem Drejmondom Grinom na jednoj utakmici bila je jedan od razloga zbog kojih je napustio Voriorse.

"Volio bih da se to nije dogodilo... Kada saigrač govori sa vama na taj način, onda pomalo razmišljate o tome. Ali, kao što sam rekao, razgovarali smo o tome što se dogodilo. Ipak, definitivno (je uticalo na odluku). Neću da lažem o tome", rekao je Durent.

Podsjetimo, Grin mu je tokom te svađe prošle sezone rekao da je "kučka" i vikao da im "nije potreban", a podsjetio ga je i da je Golden Stejt osvojio titulu i bez njega. Zbog toga je bio kažnjen.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC