• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokićev trener je BAŠ ljut: Super pričamo, a igramo sramotno! Sve je SRA***

Autor mondo.rs

Žustra konferencija za novinare trenera srpskog NBA centra.

Iako je sezona još u uvodnoj fazi, trener Denver Nagetsa poslao je nekoliko važnih, opominjućih poruka svojim igračima.

Majk Meloun je posle poraza na gostovanju Nju Orleansu (107:122) bio izuzetno oštar prema svom timu. Bez ustezanja je govorio šta mu se nije svidelo, kao što je na taj način reagovao i tokom utakmice.

Možda će vas zanimati

Na primer, u jednom trenutku četvrte četvrtine zamenio je četvoricu igrača - odjednom. I to pre druge akcije posle tajm-auta na kojem im je nacrtao šta da rade.


"Sramota me je! Ovo je bio sramotan defanzivni nastup. Dozvolili smo im 37 poena iz kontranapada, a što se mene tiče, odbrana od kontri se svodi na jedno - na trud! Vrati se nazad. Možete to da im govorite, kao što možete da dovede konja do vode... Koristite bilo koju analogiju. Nismo se vraćali nazad!", izjavio je on.

U večeri u kojoj je Nikola Jokić ubacio 13 poena uz po šest skokova i asistencija, Melun je rekao da se čitava startna petorka mučila.

"Mislim da su imali malo energije. Imali smo sreće da gubimo samo četiri poena na poluvremenu, a onda su se oni vratili i udarili nas u usta na početku treće. Mislim da je ovo bilo razočaravajuće veče i sramotan nastup. Mislim da su igrači koji su ušli sa klupe uložili trud i borili se. Moramo da nađemo način da pokrenemo startere da igraju na isti način, jer trenutno ne igraju tako. Prosto, ne igraju".

Pelikansi su samo u prvih 15 minuta utakmice postigli čak 20 poena iz tranzicione igre. Meluna nije bilo potrebno podsećati na to dok je "bljuvao vatru".

"Mi smo tim koji sjajno priča. Možemo da pričamo pre početka sezone šta sve želimo da postignemo i da želimo da budemo konkurenti. Sve je to sr***! Ne pričajte o tome, već mi pokažite. A, sada imamo grupu momaka koji mi ne pokazuju mnogo!", dodao je Meloun na kraju svog oštrog obraćanja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC